Izvor: ALO SPORT
16.03.2024 u 10:06
0

SKANDAL POTRESA ROMU: Fudbaler podelio intiman snimak zaposlene devojke u klubu, pa dobila otkaz zbog spornog sadržaja

Sve su učinili da zataškaju slučaj, ali...

Veliki skandal nadvio se nad Romom i uveliko se širi van okvira Italije, a govorio o jednoj zaposenoj devojci koja je otpuštena zbog intimnog video snimka koji je snimila sa dečkom! Ova priča datira još od jeseni prošle godine i Roma je, na zahtev generalnog menadžera Tijaga Pinta, otpustila 30-godišnju devojku i njenog dečka koji je takođe bio zaposlen u klubu.

ŠPANIJA NA NOGAMA: Poznata sudbina Serđa Skariola

 

Pomenuta devojka je snimala intimne odnose sa svojim dečkom, a video je iz njenog telefona ukrao jedan mladi fudbaler Rome čije ime se krije, mada italijanski mediji napominju da je kod Žozea Murinja sedeo na klupi.

Ubrzo su taj snimak videli svi u klubu: igrači, osoblje, treneri, dok je devojka dobila otkaz zbog govora u snimku kojim je kršena profesionalna etika, ne zbog samog snimka odnosa. Devojka je tužila fudbalera i traži nadolnadu štete, a njen advokat da je Roma hitno vrati na radno mesto.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter