Izvor: BSC HAPPY/VIJESTI
23.12.2023 u 22:22
1

SKANDAL U ABA LIGI: Navijači hteli da tuku igrače Budućnosti (VIDEO)

Podgorički derbi u ABA ligi je imao i "treće poluvreeme", i to veoma, veoma ružno.

Kako javaju „Vijesti“, nakon poraza Budućnosti od SC Derbija (94:82), navijači domaćih su se zaleteli na izabranike trenera Andreja Žakelja.

Čim je meč završen, najvatrenije pristalice ‘plavih’ su pokušale da se razračunaju sa igračima na terenu, ali su obezbeđenje i policija sprečili da dođe do kontakta.

POBEDA UZ DOSTA MUKE: FMP savladao Mornar u Baru

Jedan je, ipak, preskočio ogradu, a potom je nekoliko njih ušlo u svlačionicu Budućnosti.

Sve se završilo posle nekoliko minuta, s tim da je Brendon Pol (igrač domaćih) izašao iz svlačionice i vikao ka jednom od navijača.

Za ekipu Budućnosti ovo je bio peti poraz, i trenutno je četvrta na tabeli regionalnog nadmetanja s učinkom 8-5, s tim da će je sigurno preteći Igokea, kako god da se završi njen meč s Megom u ponedeljak.Na tabeli ABA lige vodi Crvena zvezda sa 11-1, a slede Cedevita Olimpija sa 10-3, Partizan sa 9-3, Budućnost, Igokea (9-3), Studentski centar (7-6) i ostali.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

1 thought on “SKANDAL U ABA LIGI: Navijači hteli da tuku igrače Budućnosti (VIDEO)”

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter