Izvor: happy
13.02.2024 u 13:59
0

SKINULA SE ZA POZNATI ČASOPIS, PA SE GORKO POKAJALA! Ispovest vrele odbojkašice: Žalim zbog tog iskustva

Veliki deo svoje slave stekla je tako što je pozirala za časopis Plejboj

Mnoge devojke koje slavu steknu skidanjem se kasnije u životu pokaju. Takav je slučaj i s poznatom brazilskom odbojkašicom. Njeno ime je Marijana Kosta Andrade.

Pre otprilike mesec dana, Marijana je stigla u CSM iz Bukurešta. Radi se o odbojkašici koja se smatra za jednu od najlepših na svetu.

Veliki deo svoje slave stekla je tako što je pozirala za časopis Plejboj. Međutim, više od decenije posle toga, priznala je da se kaje.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Mariana (@mariparaibaa)


Pošto se pojavila u poznatom magazinu, dobila je nadimak „Odbojkaška muza“. To je i te kako dobro iskoristila, ali sada kaže da to ne bi ponovila.

„To je iskustvo za kojim žalim, prošlo je. Sebe ne doživljavam kao muzu, već kao sportistkinju. Zato ne volim ni da pričam o tome, jer je to nešto što je ostalo u prošlosti „, rekla je Kosta za rumunske medije.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Mariana (@mariparaibaa)


Govorila je zatim o Rumuniji i samom Bukureštu. Kaže da još uvek nije uhvatila vremena da obiđe grad.

„Još nisam mogla mnogo da vidim, jer sam došla pre mesec dana i imala mnogo utakmica, mnogo treninga, nije bilo dovoljno vremena da obiđem grad. U centru sam bila samo jednom i činio mi se jako lepim.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Mariana (@mariparaibaa)

Pre nego što sam došla ovde, znala sam za Rumuniju samo zbog Drakule. Naravno, znam Kristinu Parv, rumunsku odbojkašicu. Ona je sjajna odbojkašica“, istakla je Kosta.

Bila šampionka Južne Amerike

Marijana Kosta Andrade rođena je 30. jula 1986. godine u Kampina Grandeu (Paraiba). U odbojkaškom svetu poznata je i kao Mari Paraiba.

Visoka je 181 centimetar, a u CSM-u nosi dres s brojem 22.

Bila je i reprezentativka Brazila, u kojoj je debitovala 2015. godine, sa 27 godina.

Zajedno sa svojom ekipom uspela je da osvoji titulu šampiona Južne Amerike 2015. i Svetsku ligu 2016. godine.

Na klupskom nivou osvojila je titulu prvaka u Brazilu i Švicarskoj, ali i klupsko prvenstvo Južne Amerike. U svojim vitrinama ima medalje i nekoliko nacionalnih kupova.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter