Izvor: HAPPBSC
21.03.2024 u 21:55
0

CRNO BELI NAŽALOST STALI NA KRAJU: Partizan propustio šansu da sruši Real, Madrid slavi Hezonju – Kaminski blistao

Košarkaši Partizana poraženi su od Real Madrida rezultatom 76:88 u beogradskoj Areni u okviru 31. kola Evrolige.

Imali smo egal utakmicu u fantastičnoj atmosferi u „Areni“ sve do 27. minuta, a onda se pojavio Fakundo Kampaco.

Serijom 0:14 za tri minuta igre, vođeni Fakundom Kampacom, košarkaši Real Madrida prelomili su do tada dramatičnu utakmicu igraju plej-of intenzitetom i, potom, rutinski priveli posao kraju.

Bez ljubimca domaće publike Zeka Ledeja s jedne, odnosno „večnog“ madridskog trija – Serhio Rodrigez, Serhio Ljulj i Rudi Fernandez – s druge strane, dva prvaka Evrope vodila su veliku bitku u direktnom prenosu na Sport Klubu 1.

Osmu u poslednjih godinu dana.

Na kraju, uz 22 poena, pet skokova i četiri asistencije maestralnog Marija Hezonje, koji je pre meča rekao da su mu crno-beli omiljeni tim u Evropi, a posle meča da voli da igra u Beogradu: Partizan – Real Madrid 76:88 (13:13, 18:20, 23:33, 22:22) u 31. kolu Evrolige.

 

Osmi u poslednjih godinu dana. U 31. kolu Evrolige: Partizan – Real Madrid, u toku je prva četvrtina!

Osmi u poslednjih godinu dana.

Zbog toga su i „pojačane mere bezbednosti“ za ovaj susret.

U 31. kolu Evrolige: Partizan – Real Madrid, u toku je prva četvrtina!


Partizan – Real Madrid ()

Dvorana: Beogradska arena. Sudije: Roha, Zamojski, Perandi.

Partizan: Panter, Doužer, Jaramaz, Avramović, Naneli, Kaminski, Kaboklo, Ponitka, Anđušić, Trifunović, Koprivica, Smaialgić. Trener: Željko Obradović.

Real Madrid: Musa, Tavares, Poarje, Kampaco, Hezonja, Dek, Jabusele, Abalde, Kozer, Alosen, Endiaje, Gonzales. Trener: Ćus Mateo.

PARTIZAN – REAL MADRID 
22:20

KRAJ!

22:19

39′ Bližimo se kraju – 74:86

Dek je bio siguran na ziceru, a Panter je poentirao uz faul Jabuselea (2+1). Abalde je došao do poena nakon ofanzivnog skoka, a Panter nije pogodio trojku iz dva pokušaja, kao ni Abalde iz jednog.

22:16

38′ Ima ovde još da se igra – 71:82

Panter je pogodio preko Jabuselea trojku, pa je Partizan pričao na -11.

22:14

37′ Real grabi ka pobedi – 68:82

Dek je pogodio iz veoma teške pozicije na isteku napada, a Doužer je izgubio loptu. Dek je sa penala bio siguran, a Panter je ima situaciju 2+1, ali je Hezonja uzvratio na isti način. Panter je ponovo bio uspešan u prodoru.

21:56

33′ Potop Partizana u ovim trenucima – 56:73

Panter je našao poene iz prodora za prekid Realove serije. Poarje je popravio sopstveni promašaj, a Panter sa poludistance nije bio precizan. Hezonja je ubacio trojku za 56:73, pa je Obradović morao da zove tajm-aut.

21:51

30′ Real odjednom dodao gas – 54:68

Kozer je u kontri doneo +8 Realu, a Partizan nije iskoristio tri napada. Kampaco je iz prodora doneo dvocifrenu prednost, a Poarje i Kozer su dodatno povećali.

21:47

29′ Hezonja sve pogađa – 54:60

Kampaco je asistirao Tavaresu za zakucavanje, dok je Avramovć promašio zicer. Hezonja je pogodio trojku iz veoma teške situacije za +6, odnosno najveću prednost za bilo koju od ekipa u ovom meču – 54:60

21:45

28′ Panter van ritma – 54:55

Frenk je ubacio šut za dva uz mnogo osećaja, Jabusele nije bio precizan za tri, pa je usledio tajm-aut. Avramović je imao 1/2 sa penala, a Tavares je zakucao. Kaboklo je poentirao iz prodora, kao i Kampaco, a Brazilac je onda pogodio trojku za 54:52. Kampaco je odmah uzvratio istom merom, a Panter sa poludistance nije imao sreće.

21:39

25′ Raspucale se obe ekipe – 46:48

Kozer je doneo prednost Realu, ali samo za kratko, pošto je Kaboklo popravio promašaj Pantera. Avramović je u tranziciji bio najbolji za 43:40, a Hezonja je pogodio trojku uz mnogo sreće. Kaminski je uzvratio istom merom, a Mario je imao 2/2 sa penala. Panterov šut je bio prejak, a Jabusele je pogodio trojku za 46:48.

21:36

22′ Kaminski sjajan – 39:38

Kozer je promašio za tri na otvaranju treće deonice, ali zato Avramović jeste. Jabusele je odmah uzvratio istom merom, ali je Kaminski nakon lepe akcije doneo izjednačenje. Hezonja je pogodio veoma težak šut pod faulom, ali je promašio penal. Kaminski je trojkom doneo prednost Partizanu.

21:27

Odlično veče za Hezonju do sada

21:17

20′ POLUVREME – 31:33

Partizan je izgubio loptu nakon tajm-auta, a Kozer je prodorom doneo izjednačenje. Naneli je pod faulom Gonzalesa pogodio, a onda je namestio i slobodno bacanje. Dek je iz nemoguće pozicije pogodio pod faulom, pa je sa penala doneo 31:31 na semafor. Kaminski nije imao sreće sa trojke, ali Gonzales to nije iskoristio. Nanelijev prodor nije bio dobar, a Dek je posle ofanzivnog skoka doneo prednost gostima. Panter nije pogodio trojku na isteku prvog poluvremena.

21:09

18′ Naneli se razigrao, Hezonja uzvratio – 28:26

Naneli je proizveo nove poene, a Poarje je sa penala bio polovičan. Naneli je ubacio veoma tešku trojku za +5, ali je Hezonja odmah uzvratio.

20:51

10′ Neefikasna četvrtina – 13:13

Panter je sa penala bio polovičan, a Jabusele se odlično snašao pod košem za 6:10. Kaboklo je do poena stigao nakon ofanzivnog skoka, Alosen je promašio zicer, dok je Avramović doneo izjednačenje. Tavares pod košem nije bio dobar, kao ni Musa, dok je Anđušić imao 3/3 sa penala. Hezonja je pogodio trojku uz zvuk sirene iz veoma teške pozicije.

 

21:05

16′ Atraktivan potez Avramovića – 23:22

Tavares je u kontri zakucao, a Kaminski je sa penala došao do poena, pošto je prethodno uhvatio ofanzivni skok. Abalde je pogodio trojku za 21:21, ali je Avramović uzvratio zakucavanjem. Abalde nije ponovo bio precizan, Aleksa to nije kaznio prodorom, a Hezonja je sa penala bio polovičan.

20:44

8′ Loše šutersko otvaranje utakmice – 5:8

Kaboklo je bio kratak u šutu za tri, ni Alosen nije bio precizan, a Poarje je lupio rampu Panteru. Kozer je promašio dva zicera, ali je Tavares došao do prvih poena. Panterov šut za tri nije bio dobar, ni Jaramaz nije bio precizan, ali je Tavares takođe bio kratak.

20:39

5′ Vratio se Real – 5:6

Kaboklo je ostao kratak na obruču, a Poarje je sa penala bio siguran. Kaminski se nije snašao pod košem, ali Hezonja to nije kaznio. Crno-beli su izgubili loptu, a Kozer je do poena stigao sa penala. Panter je promašio na isteku napada, a Hezonja je zakucao u kontri.

Inače, dva faula je dobio i Doužer.

20:35

3′ Partizan u odbrani odličan – 5:0

Obe ekipe su imale po promašaj, a onda je Kaminski pogodio trojku. Igrači oba tima su nastavili sa promašajima, Doužer je napravio faul u napadu, a tu seriju loših poteza prekinuo je Panter prodorom.

Inače, Kampaco je za dva minuta imao dva faula.

20:19

Specijalni gost na utakmici

Andrej Popović iz Kikinde, najbolji mladi fizičar na svetu, gost je na utakmici Partizana i Reala.

20:09

Uvrede za Jabuselea sa tribina

Igrači Reala su dočekani uz žestoke zvižduke i uvrede sa tribina.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter