Izvor: 24SEDQAM.RS
22.03.2024 u 07:25
0

JOKIĆ VODIO DO POBEDE: Iskupio se za duel sa Minesotom!

Sa pravom čuvari strahuju od njegovih majstorija

Dan pauze, pa nova nestvarna partija Nikole Jokića. Somborac ne bira rivala, teren, čuvara, po navici igra najbolje što ume, a to je noćas bilo dovoljno za pobedu Denvera nad Njujorkom rezultatom 113:100.

Jokić je meč završio novim tripl-dablom, ukupno 127. u karijeri, odnosno sa 30 poena, 14 skokova i 11 asistencija. Takođe, napredovao je i na listi ukradenih lopti, pa se sada nalazi na četvrtom mestu franšize, sa 799.

Sjajnu partiju i nove rekorde, Nikola Jokić je nagovestio još na poluvremenu, kada je bio na samo skok od tripl-dabla, a na ovom susretu se iskupio i za duel protiv Minesote, koji je završio sa samo dve asistencije. Nagetsi su i tada imali prednost, koja je tek u trećoj četvrtini postala dvocifrena.

CRNO BELI NAŽALOST STALI NA KRAJU: Partizan propustio šansu da sruši Real, Madrid slavi Hezonju – Kaminski blistao

Naravno, ni u tim trenucima nije usledilo opuštanje kod aktuelnog šampiona, pa je Jokić nastavio da upošljava saigrače, a oni da poentiraju za TV špice. Iako razlika nije bila naročito ubedljiva, sigurnost koju su Nagetsi imali na terenu nagovestila je laganu pobedu.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter