Izvor: HAPPYBSC
21.11.2023 u 22:40
0

SRAMAN TRETMAN SUDIJA: Sudije zaboravile ko je najbolji igrač NBA lige

Dvostruki MVP, NBA šampion, petostruki Ol-star, a sudije se ponašaju kao da je Pera Perić iz amaterske lige.

Srpski košarkaš Nikola Jokić isključen je tokom druge deonice sa utakmice protiv Detroit Pistonsa, koju su Denver Nagetsi pobedili 107:103, zbog prigovora sudijama.

Isto se desilo i sa trenerom Denvera Majkom Melounom, koji je isključen nekoliko minuta ranije.

SA NEKIMA SE POZDRAVIO: Piksi najavio promene, poznato kada ćemo gledati drugačije „orlove“

Krčkalo se to izbacivanje od samog stara meča jer Jokić nije bio zadovoljan kriterijumom sudija, a i prethodne noći protiv Klivlenda desilo se nešto slično.

Sudije kao da su zaboravile da je Srbin NBA šampion i dvostruki MVP. Nakon prigovora, srpski centar je glasno uzviknuo još nekoliko puta prema sudijama, da bi mirno otišao u tunel na kraju i napustio meč.

Da krenemo o noći pre ove, u kojoj je Denver poražen od Klivlenda sa 121:109.

Od sudije Tonija Bradersa već smo navikli da stalno propušta priliku da svira faulove na Nikoli Jokiću, dok s druge strane olako svira one koje navodno napravi najbolji igrač sveta.

Tako je bilo i protiv Klivlenda kada je Jokić, kod koga je lopta bila u najvećem procentu napada Denvera, samo pet puta išao na liniju za slobodna bacanja. Upravo zbog ove činjenice da je Braders ignorisao da svira faulove na njemu, Jokić je ušao u nervozu i imao je problem sa ličnim greškama, tako da je u jednoj solidnoj partiji napravio pet.

Nešto slično desilo se i protv Detroita jer Jokić nije izveo nijedno slobodno bacanje za 15 minuta, dok je napravio dve tehničke greške.

Što se tiče Denvera, ekipa trenera Majka Melouna je 28. na listi timova sa najviše slobodnih bacanja po meču. Denver šutira 19 slobodnih bacanja po utakmici, dok je Orlando na prvoj poziciji sa 28,3.

Ako bi se zbirno pogledale brojke u poslednje tri godine, Denver bi se ponovo nalazio na dnu i to na 25. mestu.

„Očigledno je da su me izbacili. Verujem da je Nikola bio zabrinut za moje zdravlje, pa je želeo da dođe i da proveri kako sam“, rekao je Meloun na konferenciji i nasmejao sve.

Kada se sve sagleda zaista postaje čudo to što je Denver na kraju i osvojio titulu sa ovim tretmanom sudija.

Šta su posle toga radili u svlačionici takozvana „dva trenera“ Denvera, tandem Jokić – Meloun, otkrila je novinarka Kejti Ving.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter