Izvor: Tanjug
22.11.2023 u 09:40
0

ARGENTINA SAVLADALA BRAZIL: Veliki duel kasnio zbog nereda navijača (VIDEO)

Strelac jedinog gola na susretu bio je Nikolas Otamendi u 63. minutu

Fudbalska reprezentacija Argentine pobedila je u Rio de Žaneiru selekciju Brazila 1:0 u meču kvalifikacija za Svetsko prvenstvo, koje će biti odigrano 2026. godine.

Argentina je slavila golom Nikolasa Otamendija u 63. minutu. Brazil je prvi put u istoriji izgubio meč kvalifikacija na svom terenu. Ovo je treći uzastopni poraz Brazila u kvalifikacijama za SP 2026.

POZNAT RASPORED SVIH ŠEŠIRA NA ŽREBU: Evo ko su mogući rivali fudbalera Srbije na EP

U ostalim mečevima južnoameričkih kvalifikacija za SP 2026, postignuti su sledeći rezultati: Paragvaj – Kolumbija 0:1, Ekvador – Čile 1:0, Urugvaj – Bolivija 3:0 i Peru – Venecuela 1:1. Prvo mesto na tabeli drži Argentina sa 15 bodova, dok je Urugvaj drugi sa 13.

Uoči početka meča na „Marakani“ došlo je do tuče gostujućih navijača i policije na tribinama. Fudbaleri Argentine nisu želeli da meč počne, a onda su otišli ka južnoj tribini stadiona gde su bili smešteni njihovi navijači.

Pojedini igrači gostiju su se umalo sukobili sa policijom, koja je u tim trenucima tukla pristalice Argentine. Situacija na tribinama se smirila posle nekoliko minuta, a fudbaleri Argentine su se potom vratili u svlačionicu. Početak utakmice je kasnio oko pola sata.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter