Izvor: Blic/Sportal
13.02.2024 u 19:28
0

STRUKA JE REKLA SVOJE: Nikola Jokić će opet biti MVP!

Centar Denver Nagetsa sve je bliži trećoj nagradi za najboljeg igrača regularnog dela sezone u NBA ligi, pošto je Džoel Embid ispao iz MVP trke.

Novinari koji glasaju za MVP nagradu uradili su preliminarno glasanje, koje je sproveo ESPN i Nikola Jokić je favorit za svoju treću nagradu najkorisnijeg igrača regularnog dela sezone.

Delovalo je da će Embid ponovo biti MVP, ali su ga povrede izbacile iz takmičenja i verovatno ga nećemo više gledati ove sezone, što znači da ne može da osvoji tu nagradu.

Nije prošlo dugo vremena od kada je Jokić i po kladionicama i po stručnjacima opet izbio na prvo mesto.

Glasalo je 100 novinara i NBA insajdera i Jokić je dobio 69 glasova za prvo mesto u MVP trci, 25 za drugo, tri za treće i tri za četvrto mesto.

ŠOK! Lionel Mesi ponovo u Parizu?

Šej Gildžus Aleksander je na drugom mestu sa 24 glasa za prvo mesto, dok je Luka Dončić dobio tri glasa, Janis Adetokumbo dva i po jedan Džejlen Branson i Entoni Edvards.

Jokić ima ukupno 889 poena, Šej 709, Janis 391, a Dončić 260, što znači da će Jokić gotovo sigurno opet biti MVP.

 

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter