Izvor: Alo.rs
24.06.2023 u 18:05
0

ALKARAZ NA KORAK OD PRVOG MESTA Novaku je Australijanac jedina nada u finalu Kvinsa

Španski teniser Karlos Alkaras lako je stigao do finala ATP turnira u Londonu

Alkaras je u dva seta pobedio Sebastijana Kordu iz Sjedinjenih Američkih Država i sada je na trijumf od prvog mesta na ATP listi.

DOGODILO SE NA DANAŠNJI DAN Najduži meč u istoriji tenisa trajao tri dana, poslednji set čak osam sati (VIDEO)

Posle prvog kola, gde je Alkaras umalo ispao, kao da je sve preokrenuo i sada igra neverovatno. Na pragu je da skine Novaka Đokovića sa vrha.

Njegova nova žrtva na terenima Kvinsa bio je mladi Amerikanac Sebastijan Korda. Savladao ga je lako Alkaras rezultatom 2:0.

Prvi set je donekle bio zanimljiv, pošto su razmenili brejkove na startu meča, a onda je Alkaras morao da spašava dve brejk lopte, a Korda tri.

Korda neutrališe još dve brejk lopte u šestom gemu, a Alkaras pravi brejk ipak u osmom i lako je odservirao za vođstvo.

Na startu drugog seta, tačnije u trećem gemu, pravi brejk bez izgubljenog poena, koji je održao do kraja meča.

U finalu će igrati protiv Aleksa De Minora iz Australije.

Ako ga pobedi i dođe do prve titule na travi u karijeri, od ponedeljka će biti prvi na ATP listi i Vimbldon će dočekati kao najbolji na svetu.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter