Izvor: BSC HAPPY/KURIR
17.12.2023 u 14:10
0

BILI SU ZVEZDE, A ONDA JE DOŠAO NOVAK! Čuveni stručnjak otkrio zbog čega Đokovića ne vole

Jedan od najpoznatijih teniskih trenera, Patrik Muratoglu, veruje da zna zbog čega mnogi „mrze“ Novaka Đokovića.

Francuz koji je poznat po radu sa, između ostalih, Markosom Bagdatisom, Grigorom Dimitrovim, Serenom Vilijams, Stefanosom Cicipasom, veruje da srpski teniser često dobija tretman kakav ne zaslužuje zato što je bio bolji od idola većeg broja teniskih fanova.

Rafa i Rodžer su bili najveće zvezde tenisa, a Novak je došao i obojicu ih je pobedio. Publika ga zbog toga mrzi – rekao je Muratoglu i dodao:

Naravno, ima tu i drugih razloga. I Novak govori kako mu se ne sviđa sva ta negativnost, ali i on često namerno provocira publiku jer mu to pomaže tokom mečeva.

„RADUJEM SE NOVIM IZAZOVIMA. IDEMOOOO“: Novak oduševio fanove objavom (VIDEO)

Ističe Muratoglu da Đoković ima i puno onih koji ga vole.

Ono što ne smije zaboraviti je da on ima 14 miliona pratitelja na Instagramu, junak je u Srbiji, najveće je ime u tenisu i nedostajat će nam kada završi karijeru – rekao je Muratoglu.

Osvrnuo se Francuz i na problem sa dopingom u kojem se nalazi Simona Halep.

– Zaista nismo znali, ali osjećam odgovornost zbog onog što se desilo. Ona je u mom timu, doslovno kao da sam joj ja doneo te supstance.

Rumunki, međutim, njegove reči ništa ne znače pošto je suspendovana do 2026. godine.

Volela bih da je ranije progovorio. Poverenje je uništeno, ne znam šta će biti u budućnosti, ako ikad budem mogla verovati više. Nisam razgovarala mesecima s njim – poručila je nedavno Halep.

 

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter