Izvor: Novosti
13.11.2022 u 12:08
0

ĐOKOVIĆ PREDVODI SOKOLOVE NA TURNIRU U DUBAIJU: „Ovo je nešto novo i drago mi je što ću biti deo toga“

Predstojeći Završni ATP turnir koji će Novak Đoković pokušati da osvoji rekordni šesti put u karijeri, neće biti poslednje takmičenje na kome će naš as učestvovati u kalendarskoj 2022. godini.

Nole se nije prijavio za Junajted kup koji počinje krajem godine a završava se u 2023, ali će učestvovati na egzibicionoj Svetskoj teniskoj ligi u Dubaiju od 19. do 24. decembra.

Đoković pred Masters u Torinu: „Italija je zemlja koja neguje kulturu sporta, a ja ću morati da budem na najvišem nivou od starta!“

Na ovom turniru učestvovaće najveće teniske zvezde, podeljene u tri tima, orlove, zamejeve i sokolove. Ove poslednje predvodiće naš as, a sa njim u ekipi biće Grigor Dimitrov, Arina Sabalenka i Paola Badosa.

Sastav orlova čine Nik Kirjos, Bjanka Andresku, Karolin Garsija, Andreas Sepi i Rohan Bopana, a treći su  Zmajevi – Feliks Ože-Alijasim, Gael Monfis, Iga Švjontek, Eženi Bušar i Sanja Mirza.

Iako je ostalo još više od mesec dana do ovog netakmičarskog turnira već je poznat raspored Novakovih duela. Prvi meč će igrati  20. decembra protiv Zvereva, dan kasnije protiv Kirjosa i 23. decembra protiv Ože-Alijasima.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

– Apsolutno obožavam da igram u Dubaiju. Ovde sam tokom godina imao mnogo uspeha ali i uživao sam sa navijačima. Ovo je nešto novo i drago mi je što ću biti deo toga – rekao je Novak.

*Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.
Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74  

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter