Izvor: Tanjug
24.11.2021 u 20:02
0

ĐOKOVIĆ: Sjajna atmosfera u ekipi, daćemo sve od sebe

Atmosfera u ekipi je sjajna, prijatelji smo dugo i daćemo sve od sebe da odigramo najbolje za našu državu i jedni za druge, rekao je najbolji teniser sveta Novak Ðoković uoči starta takmičenja u Dejvis kupu, prenose mediji. 

– Sjajno što sam se vratio Dejvis kup timu. Prošli put je bilo veoma tužno. Bili smo tužni jer se tako završilo, ali sada smo svi tu da opet damo sve od sebe. Poslednji sam stigao ovde i atmosfera je već bila dobra. Drugačiji je format ove godine i nadamo se najboljem – rekao je Ðoković na konferenciji za medije.

Svetski broj 1 istakao je da je cilj plasman na završnicu u Madridu.

– Nedostajaće nam navijači, pogotovo što u Austriji živi dosta Srba, ali nije nam prvi put, prilagodićemo se – poručio je Ðoković.

Srbija je u grupi F i sastaćew se u petak sa Austrijom i u subotu sa Nemačkom. 

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter