Izvor: Alo.rs
04.07.2023 u 20:33
0

ENDI KAO NEKAD Marej ubedljiv na startu Vimbldona

Britanski teniser Endi Mari plasirao se u drugo kolo Vimbldona, pošto je danas savladao sunarodnika Rajana Penistona sa 3:0 (6:3, 6:0, 6:1).

Meč je trajao dva sata.

Mari je bolje otvorio meč ali je u trećem i petom gemu mora da spasi dve brejk šanse koje je imao njegov sunarodnik.

U šestom gemu Mari je iskoristio drugu brejk loptu koju je zaradio i tako oduzeo servis Penistonu. Do kraja seta je sigurno servirao za 1:0 u setovima.

Tokom drugog seta igra Penistona se raspala, pa je Mari zaigrao još agresivnije. Oduzeo je servis protivniku u prvom, trećem i petom gemu. Uz to je bez problema uzimao svoje servis gemove za 2:0. Sličan je bio i treći set u kom je Mari do brejka došao u prvom, petom i sedmom gemu.

U narednom kolu dvostruki šampion Vimbldona će igrati protiv pobednika duela Stefanosa Cicipasa i Dominika Tima, koji je ranije danas prekinut zbog kiše.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter