Izvor:
24.04.2016 u 20:55
0

FEDERER: Moje rivalstvo sa Nadalom je veće nego sa Đokovićem

Rodžer Federer govorio je o svojoj formi, povratku Rafela Nadala i svojim susretima saĐokovićem i Špancem za italijanski list Gazeta delo Sport.

Upitan o svom mogućem povlačenju Federer je priznao da to još uvek ne planira.

– Telo mi šalje pozitivne signale, a porodica je spremna da putuje sa mnom. Još uvek se puno zabavljam igrajući, pa vidim sebe kako se takmičim još godina – rekao je.

Švajcarski teniser pričao je i o Rafaelu Nadalu i o njegovom trijumfu u Monte Karlu koji ga nije iznenadio.

To je možda iznenadilo novinare, ali ne i igrače. To je teniser koji je turnir osvojio devet puta i bio je prvi na svetu mnogo vremena. Za mene, Rafa je uvek bio na vrhu. Na šljaci on je jedan od dva ili tri najbolje tenisera na svetu naveo je.

Pričao je i o svojim rivalstvima sa Nadalom i Đokovićem.

– Rafa je vrlo rano dostigao vrhunac. Naši najbolji momenti u karijeri su se podudarili, a neki od naših mečeva su postali istorijiski i neki od poraza koje sam od njega doživeo bili su mi najbolniji. Sa Novakom sam se sastajao uglavnom u polufinalima, a sa Rafom u finalima, iako se sada situacija promenila. Ali, mislim da je moje rivalstvo sa Nadalom imalo veći uticaj na navijače – zaključio je.

HappyTV.rs
Foto: Wikipedia

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter