Izvor: ALO
16.05.2020 u 09:53
0

FEDERERU JE NAJTEŽE: Njegovoj starosti čak ni ona nije mogla da prećuti

Naš teniser i Nadal su izgubili šansu za neke turnire, ali Martina je jasna

Legendarna Martina Navratilova smatra da će suspenzija teniske sezone najviše štetiti Sereni Vilijams i Rodžeru Federeru.

Zbog pandemije koronavirusa teniska takmičenja obustavljena su pred mastersu u Indijan Velsu, a trebalo bi da se nastave najranije 13. jula.

– U ovom trenutku shavatamo da je bavljenje sportom luksuz. Ali isto tako da je sport važan deo naših života –  rekla je Navratilova.

– Ovo vreme je za Rodžera i Serenu protraćeno, jer ne postaju mlađi. Njima ovakva situacija najviše šteti. Pogotovo Sereni, koja je na Vimbldonu imala šansu da izjednači rekord Margaret Kort. Saosećam sa njima jer se suočavaju sa protivnikom protiv kojeg ne mogu da se bore. Nadam se da će sve proći i da će moći da se igra naredne godine – 

Na konstataciju da Federeru pauza može i da koristi, jer su na taj način Novak Đoković i Rafael Nadal sprečeni da osvoje nove Gren slem titule, Martina odgovara:

OBAVEZNO PROČITAJTE

STIŽE NOVAC: Danas počela isplata 100 evra na 950.000 računa

PAPRENO LETOVANJE NAKON PANDEMIJE: Do mora i nazad 1.000 evra samo za testove

OBOGATITE SE U DOBA KORONE Ovo su saveti privrednika za ulaganje dva moćna biznisa

– Ipak mislim da je Federeru najteže, jer je najstariji – 

Podsećamo, zbog ove situacije je otkazan Vimbldon, dok je Rolan Garos pomeren za septembar. Tokom jula će biti doneta odluka hoće li se održati US Open.

Poštovani čitaoci, Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti ovde za ANDROID i iPHONE.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter