Izvor: Informer
21.01.2022 u 07:34
0

FRANCUSKI PREMIJER ULIO NADU! Novak će moći da igra na Rolan Garosu?

Vakcinalna propusnica u Francuskoj stupa na snagu u ponedeljak, a Rolan Garos je na programu od 22. maja do 5. juna.

Baš zbog toga što je Rolan Garos tek za četiri meseca, postoji realna mogućnost da Đoković ipak dobije šansu da zaigra u Parizu, iako nije vakcinisan protiv koronavirusa. To je indirektno potvrdio i premijer Kasteks.

– Odluka može da bude suspendovana ako se epidemiološki, a naročito bolnički pritisak bude smanjio, značajno i na duže staze. Primenjivaćemo vakcinalnu propusnicu dok god to bude bilo potrebno, ali ne duže od toga – rekao je Kasteks.

S obzirom na to da broj zaraženih u Francuskoj pada iz dana u dan i da epidemiolozi smatraju da će već sredinom marta situacija da se vrati u normalu, postoji realna šansa da Nole brani titulu na pariskoj šljaci.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter