Izvor: HAPPYBSC
20.07.2020 u 14:56
0

LOŠE VESTI ZA KRALJA BELOG SPORTA: Otkazan turnir u Americi!

Najbolji teniser sveta, Novak Đoković se nalazi u Marbelji gde vredno trenira za nastavak sezone.

Iako Srbin nije odlučio da li će igrati na američkom tlu, odatle stižu katastrofalne vesti za sve ljubitelje tenisa!

SAZNAJTE JOŠ

NAKON INCIDENTA: Čedina SUPRUGA progovorila o DRAMI!

VUČIĆ O SASTANKU SA SPS I JS: Važni i korektni razgovori o budućnosti Srbije s Dačićem i Markovićem (FOTO)

OGLASIO SE DAČIĆ NAKON SASTANKA SA VUČIĆEM: Ovo je DOGOVORENO!

ČEKA SE HELIKOPTER VMA: Kamion u Ivanjici UDARIO DEČAKA, strašna NESREĆA!

PROGOVORIO! Bivši agent CIA: Operacijom „Istina“ razbili smo Srbiju

Situacija u Americi se ne popravlja kada je u pitanju pandemija koronavirusa, a nekoliko izvora iz Sjedinjenih Američkih Država tvrde da će prvi turnir u toj zemlji, ATP Vašington, biti otkazan!

Naime, ovo takmičenje je na programu 14. avgusta, nedelju dana pre Sinsinatija gde je Novak redovni učesnik i 15 dana pre početka US Opena.

Kako je Evropska unija odlučila da zadrži zatvore granice ka Americi, mnogi igrači koji su planirali da nastupaju u Vašingtonu, Medvedev, Cicipas, Nišikori, Gofan, Beona, Umer, Gaske i mnogi drugi, će biti svakako uskraćeno pošto se navodi da će ovaj turnir biti otkazan.

Pri povratku iz Amerike je obavezan karantin od 14 dana, te bi svi teniseri koji se zapute u ovu zemlju propustili sezonu šljake koja počinje turnirom u Madridu, odmah posle US Opena!

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter