Izvor: Tanjug
12.09.2022 u 10:35
0

NADAL EMOTIVNIM REČIMA ČESTITAO ZEMLJAKU ALKARAZU: „Verujem da će biti još TROFEJA…“

Španski teniser Rafael Nadal čestitao je svom zemljaku – Karlosu Alkarazu osvajanje Ju-Es opena i preuzimanje prvog mesta na ATP listi.

Rafael Nadal slavio na Ju-Es openu posle 1.087 dana pauze, za njega više nema predaje!

Alkaraz je po prvi u karijeri osvojio Ju-Es open, pošto je noćas u finalu turnira u Njujorku pobedio Norvežanina Kaspera Ruda 6:4, 2:6, 7:6 (7:1), 6:3.

On je osvojio svoju prvu grend slem titulu u karijeri i preuzeo prvo mesto na ATP listi. Španac je zvanično postao najmlađi igrač koji je preuzeo prvo mesto na ATP listi.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

„Čestitam Karlose na tvom prvom grend slemu i plasmanu na prvo mesto ATP liste. To je rezultat tvoje prve odlične sezone. Verujem da će toga da bude još“, napisao je Nadal na društvenim mrežama.

Nadal je čestitao i Kasperu Rudu.

„Ponosan sam na tebe. Danas nije bilo sreće, ali odigrao si odličan turnir i sezonu. Samo tako dalje“, dodao je slavni Španac.

Alcaraz je za trijumf u Njujorku dobio novčanu nagradu od 2,6 miliona dolara. On je pobedom na Ju-Es openu osvojio šesti turnir u karijeri.

*Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.
Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter