Izvor: Happy BSC
19.01.2021 u 08:45
0

NEČUVENO! Novi NAPAD na Noleta, OPTUŽILI ga da vređa Australijance, da je SEBIČAN…

 Pismo podiglo veliku prašinu.

OVO MORATE ZNATI

(UŽIVO) VUČIĆ I BRNABIĆ SA TIMOM ZA VAKCINACIJU: Danas ili sutra 250.000 SPUTNJIK V vakcina stiže u Srbiju! (VIDEO)

DANAS JE BOGOJAVLJENJE: Evo kako će se ispoštovati običaji ove godine, plivanje za časni krst samo na Adi

VELIKA VREMENSKA PROGNOZA: Srpski meteorolog objavio šta nas očekuje u narednom periodu

Bivši Dejvis kup reprezentativac Australije, Sem Grot, optužio je Novaka Đokovića da je zahtev u vezi sa karantinom u Melburnu, „sebičan politički potez“.

Španski portal „Punto de break“ je ovih dana objavio kako je Novak, navodno, poslao pismo direktoru Tenis Australija Kregu Tajliju sa spiskom zahteva.

Novak je u tom pismu, navodno, tražio od organizatora da uslovi za sve koji se takmiče budu jednaki, da imaju pristup terenima i da im se skrati period boravka u karantinu ako su rezultati testova negativni.

Ipak, australijske vlasti i premijer države Viktorija, Dan Endruz su odbacili zahteve i tako će 72 takmičara dve nedelje biti u strogom karantinu, bez mogućnosti da treniraju pet sati dnevno, kako im je prvobitno obećano.

NEČUVENO!

Grot je prozvao Đokovića iako Novak nije tražio ništa za sebe, s obzirom na to da on ima koliko toliko normalne uslove za rad u Adelejdu, gde nije bilo pozitivnih testova.

– Sugerisati da se skrati period karantina igračima je smešan, to je uvreda za Australijance koji su sve to morali da izdrže. Šta je mislio da će se dogoditi? Da će premijer Dan Endruz reći, ‘svakako Novače, šta god ti poželiš’? Poštetite me toga – napisao je Grot.

Turnir u Melburnu održava se od 8. do 21. februara.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter