Izvor: Telegraf.rs
13.10.2020 u 12:24
0

„NOLE JE RAJA“: Sa takmičenja pravo na Baščaršiju!

Najbolji teniser sveta Novak Đoković odlučio je posle finala Rolan Garosa da otputuje u Bosnu, gde je bio i pre nekoliko meseci, a gde mu se očigledno mnogo dopalo.

Ovoga puta je Novak došao u Sarajevo u srce grada – Baščaršiju, gde je obišao jedan od lokala i u kojem je očigledno iznenadio sve goste.

OVO MORATE ZNATI

SNEG U SRBIJI DANAS: Očekuje nas HLADNO I KIŠOVITO VREME

PROMENA TEMPERATURE: Pogledajte kakvo nas očekuje do 20. oktobra

NOĆ ZA NAMA: Pet saobraćajnih nesreća u prestonici!

DOBITNIK NOBELOVE NAGRADE ZA FIZIKU ŠOKIRAO IZJAVOM: Pre našeg postojao još jedan Univerzum, a ima i dokaz

NOVA PRAVILA ZA ODLAZAK U PENZIJU: Zaledićete se kada vidite kako je Srbima u Nemačkoj, Hrvatskoj, Austriji i Švedskoj

Novak je posle finala i poraza od Rafaela Nadala u Parizu poručio da će se odmoriti i da će provesti vreme u Beogradu sa svojim narodom, a očigledno mu je usputna stanica do Srbije bilo Sarajevo, gde se takođe oseća kao kod kuće.

Nekoliko fanova je bilo u prilici i da proćaska sa najboljim teniserom sveta i da se fotografiše za uspomenu, a Novak ih je očigledno oduševio svojom neposrednošću i time što se ponašao kao narodski čovek, iako je svetska zvezda.

SVE O KORONI

MINISTAR ŠARČEVIĆ PORUČIO: Evo šta čeka školarce u slučaju porasta broja obolelih od korone

TRAMP NEGATIVAN NA KORONA VIRUS: Sve ću da vas izljubim!

KORONA NE JENJAVA: U Srbiji se dešava JOŠ GORA KOMBINACIJA OD SUDARA GRIPA I KOVIDA koja utiče na porast smrtnosti

TREĆI TALAS KORONE UZIMAH MAHA: Pogledajte zašto Srbija na mapi Evrope deluje kao PUSTO OSTRVO

IMUNITET KRDA JE SPAS A EKSPERTI PORUČUJU: POSLEDICE SU UŽASNE!

– Nole je raja – napisao je jedan od momaka koji je podelio fotografiju sa Novakom iz picerije na Baščaršiji.

Podsetimo, Novak je pre nekoliko meseci posetio Bosnu, kada je bio oduševljen nakon obilaska piramida u Visokom, gde je pevao sa Hankom Paldum. 

Kasnije je imao i prijem na Jahorini i kod predsednika Republike Srpske Milorada Dodika, koji mu je dodelio najviši orden Republike Srpske. Tada je na poklon dobio i ekskluzivni plac na Jahorini, a zanimljiv je bio i snimak njegovog treninga sa ocem Srđanom kada su nosili debla po planini.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter