Izvor: Kurir.rs
27.01.2023 u 12:33
0

OGLASIO SE ĐOKOVIĆ POSLE POBEDE: „Bio sam u ovakvoj situaciji više puta u karijeri, moram pre svega da se izborim sa sobom“

Najbolji srpski teniser Novak Đoković plasirao se u 10. finale Grend slema u Melburnu pošto je ubedljivo savladao Amerikanca Tomija Pola.

Novak posle sjajne igre u polufinalu ima mnogo razloga za zadovoljstvo.

– Podrška mi znači sve! Potreban mi je taj motor, hvala vam, rekao je Nole na početku obraćanja.

BRAVOOO NOLE, ĐOKOVIĆ JE U FINALU AUSTRALIJAN OPENA: U nedelju igra za rekordnu 10. TITULU u Melburnu!

– Stefanose, vidimo se za dva dana, rekao je Đoković kroz šalu, pa nastavio u ozbiljnom tonu:

– Bio sam u ovakvoj situaciji više puta u karijeri. Moram pre svega da se izborim sa sobom, a potom i sa protivnikom. Imali smo obojica ‘teške noge’ u prvom setu, sačuvao sam nerve i koncentraciju i prošao u još jedno finale, objasnio je Novak.

Poštujem Cicipasa, jedan je od najzanimljivijih momaka na turu. Poebno sa fruzirom – neka bolji pobedi u nedelju, poručio je Novak.

U finalu će igrati protiv Stefanosa Cicipasa koji je ranije danas bio bolji od Rusa Karena Hačanova.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

Finalni meč na programu je u nedelju.

Srpski teniser će igrati za rekordnu 10. titulu u Melburnu i 22. grend slem trofej u karijeri, čime bi se izjednačio sa rekorderom Špancem Rafaelom Nadalom.

Cicipas će drugi put igrati u finalu nekog grend slem turnira, nakon što je 2021. godine u finalu Rolan Garosa izgubio od Đokovića u pet setova.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter