Izvor: Arenasport.com
25.04.2023 u 08:21
0

Ons Žaber zbog povrede propušta masters u Madridu

Teniserka iz Tunisa, Ons Žaber, neće braniti titulu na mastersu u Madridu pošto zbog povrede neće moći da igra u glavnom gradu Španije.

Ona se u subotu povukla iz meča polufinala turnira u Štutgartu protiv Ige Švjontek, upravo zbog povrede i bolova koje je osetila sredinom prvog seta:

„Pozdrav iz Madrida, želim da vas obavestim o svojoj situaciji. Posle mnogobrojnih pregleda, pokazalo se da imam malo napuknuće mišića u listu i biće mi potrebno još malo vremena za oporavak. Žao mi je što moram da kažem da neću moći da se takmičim u Madridu i da branim titulu koju sam ovde osvojila prošle godine. Želim svoima sjajan turnir i radujem se novom dolasku sledeće godine“, napisala je Žaber na društvenim mrežama.

Tunišanka nije objavila da li će biti spremna do početka Rolan Garosa.

OLGA DANILOVIĆ PORAŽENA na startu kvalifikacija za masters u Madridu

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter