Izvor: Happy BSC Portal/Sport.alo.rs
28.11.2023 u 18:26
0

OVO MOŽE SAMO NOLE: Još jednom srušio Federera

Srbin juri rekorde i večnost.

Ono što je Novak Đoković učinio u tekućoj sezoni, nalik je holivudskim filmovima, sjajnih i neverovatnih zaokreta i divnog „hepi enda“.

Još jednu sezonu je okončao na prvoj poziciji, što je ovog puta uspeo uz još jedan rekord i magičnu brojku od 400 nedelja na vrhu. Tako puno niko nije bio prvi, a Novak je otvorio i 401. nedelju.

U godini na izmaku, osvojio je tri grend slema i igrao finale četvrtog. Takođe, slavio je i na Završnom masters turniru. Nestvarno, ali do identičnog rezultata stigao je i 2015. godine.

Inače, Novak je jedini teniser pored Rodžera Federera, koji je osvojio tri grend slema i ATP finale u više sezona tokom ove teniske ere!

OVAJ DETALJ PAMTIĆU ZAUVEK: Čeh impresioniran Noletovom igrom (VIDEO)

Ovu sezonu završio je sa 24 grend slem trofeja, na prvom mestu ATP liste, a već svi sa nestrpljenjem čekaju na januar i Australijan open. Pa, brojimo sitno.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter