Izvor: Happy BSC Portal/Sport.alo.rs
28.11.2023 u 16:53
0

OVAJ DETALJ PAMTIĆU ZAUVEK: Čeh impresioniran Noletovom igrom (VIDEO)

Češki teniser Tomaš Mahač govorio je o svom susretu sa Novakom Đokovićem u Dubajiu.

Tomaš Mahač je ispričao, šta je naučio i zapamtio iz izgubljenog meča protiv Đokovića prošlog februara.

Srpski teniser je slavio u Dubajiu nad mladim Čehom, rezultatom 2:1 u setovima (6:3, 3:6, 7:6).

DAN KAD SE ZLATAN OSEĆAO KAO NULA: Sa svim novcem i poznanstvima, brata nisam uspeo da spasem

Mahač je objasnio zašto je Novak najbolji teniser svih vremena u intervjuu za popularni teniski portal „Punto de Break“.

– U trećem setu sam gubio 4:2 ili 3:1, ne znam, ali uspeo sam da napravim brejk i da se vratim. Tada sam video pravi nivo Novakovog tenisa. Nisam više imao šanse da ga dobijem na njegov servis, čak i u odlučujućem gemu, i dalje sam bio u zaostatku. Video sam i osetio to, zato je najbolji. Čak i kada počnete da igrate bolje, on je u stanju da podigne nivo za još jednu stepenicu. Bilo je to sjajno iskustvo za mene, dokazao sam sebi da imam nivo da igram protiv, rekao bih, najboljih svih vremena – objasnio je 23-godišnji Čeh.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter