Izvor: BSC HAPPY
28.01.2023 u 18:34
0

PRESUDAN DAN ZA SRPSKOG TENISERA: Đoković se sutra bori za DESETU TITULU protiv grčkog tenisera Stefanosa Cicipisa

Đoković se bori protiv Cicipasa u finalu Australijan opena.

Novak Đoković će nastojati da se izdigne iznad drame koja ga je zahvatila u Melburn Parku i osvoji rekordnu 10. titulu na Australijan openu u nedelju u generacijskom okršaju protiv Stefanosa Cicipasa.

NOVAKOVA PORODICA JE PROTIV RATA: Direktor Australijan opena izjavio da Đokovići treba da budu veoma oprezni

Godinu dana nakon što je deportovan iz Australije uoči grend slema zbog nedostatka vakcinacije protiv COVID-19, Đoković se sada našao pred novim izazovima, zadobio je povredu tetive, zatim je usledilo uznemiravanje gledalaca, a najveći okidač bio je poslednji događaj.

Naime, događaj koji je izazvao i veliku medijsku buru, dodato je uticao na Đokovića, a verujemo i na njegovu koncentraciju.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

Tačnije, „prašina“ se podigla kada se njegov otac slikao sa navijačima koji su nosili rusku zastavu, ikao se on kasnije oglasio i poručio da je jedino hteo kao i uvek d o sada da ispoštuje navijače svog sina i nikakva druga namera ne stoji iza tog poteza, kazao je otac slavnog tenisera.

Novak Đoković će za svoju desetu titulu u Melburnu igrati protiv grčkog tenisera Stefanosa Cicipisa u nedelju od 9.30 časova po srednjeevropskom vremenu.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter