Izvor: Tanjug
12.04.2022 u 19:55
0

RANA ELIMINACIJA U MONTE KARLU Đoković otkrio problem: Nisam se osećao dobro, nastaviću da dižem formu za Rolan Garos!

Najbolji teniser sveta Novak Ðoković izjavio je da se nije osećao dobro fizički pri kraju meča i da je tu bio problem, posle poraza od Španca Alehandra Davidoviča Fokine na startu Mastersa u Monte Karlu.

„Moraću da popričam sa timom o tome. Nastaviću da dižem formu kako bih se spremio za Rolan Garos i tamo igrao najbolji tenis“, rekao je Ðokovic, koji će uprkos porazu ostati „broj 1“ na ATP listi.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

Srpski teniser vratiće se u Beograd, gde će naredne nedelje igrati na „Serbia openu“.

PORAZ U MONTE KARLU! Nole izgubio od Fokine

*Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.
Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter