Izvor: blic
24.06.2020 u 11:46
0

„STRAŠNO JE ŠTA RADE MOM SINU“!Oglasila se i majka Novaka Đokovića

Nakon što su Novak i Jelena Đoković objavili da su pozitivni na korona virus, kako srpska, tako i svetska javnost se zabrinula, zapravo onaj deo koji našeg tenisera doživljava kao sportskog heroja. Majka najboljeg srpskog tenisera Dijana Đoković kaže da se Novak i Jelena osećaju dobro iako su im testovi pozitivni na Covid 19.

– Svi se se osećamo dobro, kao i njih dvoje. To što je Novak pozitivan ne znači da je bolestan. On je mlad i zdrav čovek pa se to lakše podnosi. Uostalom, mislim da je ovaj virus pri kraju, pa su ovo samo neki „repovi“ korone koji nisu tako jaki kao na početku. Zato se oni i osećaju dobro, kao i mi – kaže Dijana i dodaje da se ipak testirala jer je bila u kontaktu sa sinom.

SAZNAJTE I OVO…

OGLASIO SE KIM: Vojne akcije PROTIV Južne Koreje…

UŽAS! NESTAO BRAČNI PAR iz Studenice! Sumnja se da ih je ODNELA bujica!

Brazil POTPISUJE ugovor o PROIZVODNJI probne vakcine protiv korona virusa! Testiranja već počelo na 3000 ljudi!

– Mi smo se testirali jer smo bili tamo ali smo negativni, kao i deca, i ona su negativna. Svi se osećamo dobro i svima želimo dobro zdravlje.

Dijanu smo pitali i kako komentariše napade svetskih medija na Novaka zbog organizovanja turnira, čime ga smatraju glavnim krivcem za širenje korona virusa.

– Strašno je i prestrašno to što pišu, ali na to smo navikli. Kao da su jedva dočekali. Njima očigledno Novak smeta – zaključila je Đokovićeva.

 

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter