Izvor:
26.12.2019 u 09:48
0

VARKA ORGANIZATORA AUSTRALIJAN OPENA Đoković im služi kao POKRIVALICA

Srpski teniser Novak Đoković nije fizički u Melburnu, ali jeste njegov lik.

Organizatori Australijan opena pokrenuli su marketinški plan za ovosezonsko izdanje svog turnira usput se "oslonivši" na Novaka Đokovića. Đoković je sedmostruki i aktuelni šampion turnira, a trenutno služi i kako bi pomogao organizatorima da sakriju od javnosti radove u kompleksu.


PROČITAJTE I OVO

OVO JE SKROVIŠTE MONSTRUMA Malčanski berberin ostavio tragove MUČENJA otete devojčice (FOTO, VIDEO)

GORE DRUŠTVENE MREŽE: Coka fotografijom malog Lazara izazvala lavinu komentara! (FOTO)

HOROSKOP ZA ČETVRTAK: Lavovi, pravilno usmeravajte svoju energiju!

SPORNI ZAKON DANAS PRED POSLANICIMA Đukanović ne odustaje od ODUZIMANJA imovine SPC!

TAKSISTI DOBIJAJU KEŠ Svakom vozaču bespovratna pomoć od 8.000 evra!


– Reklamni plakat na kojem je aktuelni šampion Novak Đoković je izdignut iznad Melburn parka ove nedelje, kojim smo sakrili progres treće i finalne faze našeg 271,5 miliona dolara vrednog preuređenja, koje će biti završeno za Australijan open 2023. godine – navodi se u saopštenju organizatora.

Projektom koji je započet 2010. godine prvi Grend slem sezone će dobiti novi stadion za više svrha, novi medijski centar, dva nova terena za igranje i novo logističko središte.

Ovakvi planovi organizatora AO došli su nakon što je lokacija turnira obezbeđena do 2036. godine, što ne čudi s obzirom da je 2019. oboren rekord sa tek nešto manje od 800.000 gledalaca.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter