Izvor: Happy BSC
28.09.2021 u 17:05
0

VRAĆA SE KIRJOS: Razočarani teniser se vraća u igru nakon operacije kolena

Nik Kirjos se vraća u Australiju kako bi operisao koleno sa kojim ima problem poslednja dva meseca. 

PROČITAJTE JOŠ:  FEDERER: Samo da Novak ne bude najbolji svih vremena! Doći će neko novi i SVE ĆE NAS NADMAŠITI

U avgustu, Australijanac je predao meč prvog kola protiv Endija Mareja na Winston-Salem Open turniru, a razlog je upravo bio povreda kolena. Kirjos je imao isti problem i na US Open-u gde je takođe bio izbačen iz prvog kola.  

PROČITAJTE JOŠ:  Ubedljiv trijumf Evrope protiv tima sveta!

Takođe, Australijanac je igrao i za tim Sveta, protiv tima Evrope prošlog vikenda kada je tim Sveta izgubio sa katastrofalnih 14:1. Nakon strašnog poraza, Kirjos je najavio da će se povući uskoro iz sporta i potvrdio da neće igrati takmičarske mečeve do kraja 2021. godine. 

O svom povratku u Australiju, Kirjos je izjavio da već duže vreme ima problem sa povredom kolena i da igranje sa povredom može samo da mu donese još problema. 

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter