Izvor: Happy BSC
28.09.2021 u 16:20
0

FEDERER: Samo da Novak ne bude najbolji svih vremena! Doći će neko novi i SVE ĆE NAS NADMAŠITI

Legendarni Švajcarac misli da će se pojaviti novi igrač koji će nadmašiti rekord “Velike trojke” od 20 Grend Slem titula. Podsetimo, Novak je osvojio 3 Grend Slema ove godine i time osvojio dvadesetu titulu, što ga stavlja u grupu sa Nadalom i Federerom koji imaju isti učinak. 

PROČITAJTE JOŠ: PREMINULA LEGENDA LIVERPULA! Rodžer Hant umro u 84.godini

Postavlja se pitanje ko će biti nova nada i da li će se pojaviti novi igrač koji će čak nadmašiti ovaj basnoslovni broj titula. 

Federer čvrsto veruje u to da će novi neverovatni igrač doći i prestići “Veliku trojku”:

– Osećam da je danas – i time ne želim ništa da uskratim Novaku i Rafi – lakše dominirati na različitim podlogama. – izjavio je Federer za strane medije. 

PROČITAJTE JOŠ: PEŠIĆ NOVI SELEKTOR!

Takođe, Federer se osvrnuo i na prethodno doba kada su igrači bili striktnije podeljeni po igračkim sposobnostima na različitim podlogama:

– Čini mi se da smo nekada imali igrače koji su blistali na šljaci, igrače kojima je više odgovarao beton i igrače koji su se najbolje snalazili na travi, ali nije bilo igrača koji su mogli jednako dobro da igraju na svim podlogama.

Imaući sve ovo u vidu Federer je zaključio: 

– Da, novi neverovatni igrač će, verujem, premašiti naš broj od 20 osvojenih Grend Slem titula – ali ne preko noći. 

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter