Izvor: TELEGRAF.RS
09.09.2023 u 16:48
0

„ZNAM ŠTA MI JE ČINITI“: Evo šta je Đoković rekao o Rusu pred borbu za titulu US Opena

Karlos Alkaraz je odlično igrao u prvom setu polufinala protiv Danila Medvedeva, ali ga je izgubio, a na kraju je i eliminisan, tako da će Rus na megdan Novaku Đokoviću za titulu US Opena.

– To se dešava kada igraš sa Medvedevim (smeh). Medvedev je igrač koji je možda malo zapostavljen ove godine zbog mojih mečeva sa Alkarazom koje smo igrali poslednjih par grend slemova. On je osvojio pregršt turnira i igrao je na izuzetno visokom nivou, osvojio je masters na šljaci. To ni sam nije očekivao, toliko napreduje, čovek je specijalista za beton. Poznajem njegovu igru jako dobro, trenirali smo i ovde pre turnira, pobedio me je pre dve godine, znam kako voli da igra na ovoj podlozi, on je jedan od najkonzistentnijih igrača ovde u poslednjih pet godina – kazao je Novak, a onda i dodao:

ŠTO SAM ONAKO SLAVIO? SAD ĆU DA VAM KAŽEM! Novak objasnio zašto je SPUSTIO klinca!

– Igrao je finale 2019, 2020. polufinale, pa je osvojio 2021, stalno je tu u u završnici turnira, očigledno da mu nešto jako odgovara ovde. On i Alkaraz se razlikuju u kontekstu što Medvedev kao oružje ima servis, izuzetno precizan i jak servis, brz i jak u pokretu, na svoje servis gemove voli da igra brzo i da forsira igrača, da stalno bude u ritmu. Brzo sve prolazi, bitno je ako igram protiv njega da postavim svoj ritam i svoj tempo, znam šta mi je činiti. Znam šta da uradim – zaključio je Đoković.

Srbin i Rus će u nedelju rešiti pobednika poslednjeg Grend slema u sezoni.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter