Izvor: Alo.rs
28.03.2024 u 10:15
2

TO ODSUSTVO PATRIOTIZMA JE FRAPANTNO: Moka žestoko UDARIO na Nikolu Jokića

Legendarni Zoran Moka Slavnić udario je jako na Nikolu Jokića.

Legendarni Zoran Moka Slavnić udario je jako na Nikolu Jokića.

– Tolika odsutnost patriotizma da nije za ljude. Kroz sport. Ako ti srce ne radi da igraš za svoju zemlju… Od pet poziva si četiri puta si odložio. Sa te strane je prosto frapantno. Što se tiče njegovih igračkih kvaliteta to je užas koliko je dobar, koliko je pametan, koliko je kreativan – rekao je Moka tokom gostovanja na jednoj televiziji.

Zoran Moka Slavnić je za Crvenu zvezdu igrao od 1967. do 1977. godine, zatim je nastupao za Huventud, Šibenku, Partizan i Kazertu.

Ostaje da se vidi kakve planove ima Nikola Jokić i da li će igrati za Srbiju na Olimpijskim igrama.

 

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

2 thoughts on “TO ODSUSTVO PATRIOTIZMA JE FRAPANTNO: Moka žestoko UDARIO na Nikolu Jokića”

  1. Slavnić je potpuno u pravu! samo da znate koliko ljudi ne podnosi tog uobraženog paora, bez razmišljanja seda u avion i doleće u Srbiju da bi učestvovao na Lubičevskim konjskim trkama a za repezentaciju ne želi da igra.Zar stvarno mislite da nas toliko interesuje koliko je on koša dao, koliko je puta skočio, to je njegov problem on igra i zaradjuje pare za sebe a ne za reprezentaciju Srbije.

    0
    0
    Odgovori

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter