Izvor: novasport
17.10.2023 u 15:31
0

TRAŽI LEK U ŠPANIJI: Vlahović usnimljen u Madridu, kao razlog navodi se lečenje

Nije prošao neprimećeno. Dušan Vlahović već neko vreme ne igra za Juventus, ali ni za reprezentaciju Srbije u ovom prozoru kvalifikacija za Evropsko prvenstvo zbog problema sa povredom.

Sada je snimljen na neočekivanoj lokaciji. Vlahović se našao u Madridu, gde je možda otišao i na medicinske konsultacije, ali to nije potrvđeno. Snimljen je kako izlazi iz jednog luksuznog hotela u pratnji telohranitelja koji su ga ispratili do automobila i ušli sa njim.

„HOĆEMO, ŽELIMO A I MOŽEMO,“: Piksi, uoči meča decenije koji igramo protiv Crne Gore

Podsetimo, Vlahović se nije našao na spisku selektora zbog povrede, a nije isključeno da je upravo zbog toga i otišao u Madrid na oporavak. Fudbaleri Srbije u utorak od 20.45 igraju meč protiv Crne Gore, a pobeda bi im gotovo izvesno osigurala plasman na Evropsko prvenstvo, prvo od osamostaljenja države.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter