Izvor: Tanjug
11.02.2023 u 17:00
0

Trener fudbalera Crvene zvezde nakon pobede nad Voždovcem: „Na nama je da radimo još jače i pobeđujemo!“

Trener fudbalera Crvene zvezde Miloš Milojević izjavio je da su odnos prema igri i navijači doneli efikasnosti na utakmici između Crvene zvezde i Voždovca.

Fudbaleri Crvene zvezde pobedili su ekipu Voždovca rezultatom 6:0 (3:0) u okviru 21. kola Superlige Srbije.

Crvena zvezda deklasirala Voždovac 6:0 (3:0), TSC nadigrao Napredak 2:0 (2:0) u Superligi Srbije!

„Pre svega drugačiji odnos, od prvog do poslednjeg minuta, a ne periodično i onda se kvalitet ne dovodi u pitanje. Imamo grupu dobrih igrača, ali bih upravo odnos od početka do kraja meča izdvojio i poneo iz ove utakmice. Svesni smo da je protivnik rano ostao sa igračem manje, ali nije bilo opuštanja s naše strane i videlo se od starta da smo spremni i orni da igramo. Navijači se nikad ne dovode u pitanje, zato sam i rekao posle utakmice protiv Vojvodine da osećam da smo im ostali dužni, što se tiče efikasnosti. Nadam se da će nastaviti da nas bodre ovako do kraja, a na nama je da radimo još jače i pobeđujemo“, zaključio je Milojević.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter