Izvor: Kurir
29.03.2024 u 10:38
0

TRENER IMAO ODNOS SA FUDBALERKOM, PA DOBIO OTKAZ! Veliki skandal isplivao na površinu: Prekršio je kodeks ponašanja!

Trener LesteraVili Kirk, dobio je otkaz zbog odnosa sa fudbalerkom koju je trenirao. Ovaj skandal potresao je Ostrvo, a klub se oglasio saopštenjem:

– Nakon opsežnog internog disciplinskog postupka i poštovanja privatnosti pojedinca, Vili je prekršio kodeks ponašanja ekipe do stupnja koji njegov položaj čini neodrživim – istakli su iz Lestera.

Ovaj 45-godišnji trener bio je pod istragom, a zatim je i suspendovan zbog sumnji da je u vezi sa fudbalerkom, a sada je prljav veš isplivao na površinu i on je otpušten posle dve godine u klubu.

Vili Kirk se pridružio Lesteru u julu 2022. kao sportski direktor, da bi četiri meseca kasnije preuzeo ulogu trenera gde je zamenio Lidiju Bedford.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter