Izvor: b92
14.05.2023 u 12:35
0

TRENER UDARIO GLAVOM SUDIJU: Šok na srpskom terenu

Nemile scene viđene su na fudbalskoj utakmici mlađih pionira u Beogradu, u duelu Milano starsa i Budućnosti iz Dobanovaca.

U pitanju je Liga mlađih pionira gde se nadmeđu dečaci rođeni 2009. godine.

Meč je prekinut u 70. minutu kada je trener domaćeg tima Aleksandar Milanov ušao na teren i počeo da bije glavnog sudiju Petra Pantelića.

UŽIVO PREDSEDNIK VUČIĆ I MINISTAR GAŠIĆ U SMEDEREVU: Za koji dan više neću biti PREDSEDNIK STRANKE, 26. ću saopštiti sve, IZBORI najkasnije u septembru

– Zbog učestalih prigovora i psovanja iz igre sam isključio golmana Milano starsa. Prvo sam pokazao žuti, zatim i crveni karton. Na teren je potom ušao Aca Milanov, trener istog tima. Uneo mi se u lice i obratio rečima: „Zašto crveni?“, nakon čega sam dobio udarce u glavu i nos. Odmah sam prekinuo utakmicu i sačekao da se policija pojavi i napravi zapisnik – rekao je Petar Pantelić.

Fudbalski savez Beograda još uvek se nije zvanično izjasnio o ovom događaju

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter