Izvor: b92
14.05.2023 u 17:00
0

„BIO JE SPECIFIČAN MALI“: Nikola Jokić najbolji NA SVETU

Košarkaški agent Miško Ražnatović izrazio je zadovoljstvo svojim klijentom Nikolom Jokićem, kako na terenu tako i van njega.

Ražnatović je u razgovoru rekao da nikada nije očekivao da će srpski centar dostignuti ove visine, ali da mu je svakako drago zbog toga.

– Nisam očekivao da će izrasti u ovakvu zvezdu, niti je bilo ko drugi to očekivao. Videlo se da je neverovatan talent, da ima nešto prirodno u sebi, bio je specifičan „mali“. Ne postoji igrač s ovih prostora za kojeg bih pomislio da će biti dvostruki MVP NBA lige, pogotovo bez atletskih sposobnosti. Drago mi je da me demantovao, igra neverovatno i nadam se da će tako nastaviti. On ne obraća pažnju na zbivanja pored terena, na društvene mreže i ostale stvari. Stvarno je skroman i na mestu. U intervjuima i javnim nastupima pokazuje da je ozbiljan i pametan, vrlo sam zadovoljan s njim, ne samo na košarkaškom nivou, nego i zbog činjenice da je i izvan terena gradio imidž i postao čovek na kojeg se nove generacije mogu ugledati –  rekao je Ražnatović.

DRUGA UBO NOŽEM, MAJKU NAPAO SEKIROM: Dečak u sred noći upao u kuću

Miško je poznat kao veliki simpatizer lika i dela Dražena Petrovića u vezi sa kojim su ga hrvatski novinari pitali gde ga smešta na rang listi igrača sa ovih prostora. Ražnatović smatra da ima samo jedan bolji.

– To je velika ljubav, uvek mi je bilo teško da priznam da je neko bolji od njega, ali ovo što je Nikola Jokić napravio je možda ipak neki nivo ispred, a svi ostali su daleko iza. Naravno, moramo uzeti u obzir vreme u kojem je Dražen igrao, NBA je tada bio zatvoren za strane igrače. Zabijati preko 40 poena, biti u trećoj najboljoj petorci lige… to su neverovatne stvari za NBA iz 90-ih godina. I dan danas, njegova košarka, ta gracioznost pokreta, najveći je spoj između sporta i umetnosti koji sam ikada video – zaključio je Ražnatović.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter