Izvor: Alo.rs
09.08.2023 u 18:31
0

UHAPŠENA 104 HULIGANA: Grci sužavaju krug oko ubice navijača AEK-a

Grčko tužilaštvo podnelo je danas krivične prijave protiv 104 huligana nakon sukoba navijača Dinama iz Zagreba i AEK-a u ponedeljak u Atini u kojem je poginuo grčki državlljnain.

SADA I ZVANIČNO: Oglasila se UEFA, evo šta će biti sa mečom Dinamo AEK

Svi su privedeni, osim jedne osoba koja je hospitalizovana, prenosi grčka „Prototema“.

Njima se na teret, pored četiri teška krivična dela (članstvo u zločinačkoj organizaciji, ubistvo iz nehata, eksplozija i posedovanje eksploziva), stavljaju i dela remećenje javnog reda i mira, oštećenje tuđih stvari, nedozvoljeno nošenje oružja, upotreba oružja i posedovanje baklji.

Grčki mediji navode da nadležni organi ispituju mobilne telefone svih uhapšenih koji su zaplenjeni kako bi se identifikovao izrvšilac ubistva 29-godišnjeg navijača grčkog AEK-a.

Atinski fudbalski klub AEK zatražio je ranije od UEFE hitno i oštro kažnjavanje zagrebačkog Dinama, smatrajući hrvatski klub odgovornim za napad njegovih navijača u ponedeljak uveče u atinskom predgrađu Nea Filadelfija, u kojem je poginuo grčki državljanin.

Sa druge strane, fudbalski klub Dinamo iz Zagreba tvrdi da za incidente i nerede u Atini, uoči prvog meča trećeg kola kvalifikacija za Ligu šampiona protiv AEK-a, najveću odgovornost snosi grčka policija i predstavnici kluba iz Atine.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter