Izvor:
06.04.2024 u 13:10
0

NAVIJAČI NAPRAVILIHAOS NA ULICAMA RIMA: Žestoki okršaji huligana Rome i Lacija (VIDEO)

Rim je na nogama uvek kada se igra "Derbi dela Kapitale", u kojem će na Olimpiku u okviru 31. kola Serije A od 18 časova snage odmeriti Roma i Lacio, a već su počeli i okršaju navijača na ulicama prestonice Italije.

Na snimcima koji su objavili italijanski mediji i mnogi na društvenim mrežama, vidi se okršaj huligana dva tima, gde jedni na druge bacaju baklje i razne predmete.

Navodno su navijači Lacija napravili „akciju“ i upali su na mesto okupljanja pristalica Rome u blizini Olimpika.

Posle kraćeg okršaja u kojem je bilo oko 300 navijača, usledilla je brza reakcija policije, koja je rasterala huligane i uhapsila jednog 41-godišnjeg navijača Rome, koji je ispaljivao suzavac.

Pogledajte i snimak okršaja huligana na ulicama Rima:

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter