Izvor: NOVOSTI
12.04.2024 u 14:21
0

ALBANAC UMALO IZGOREO U FERARIJU: Drama poznatog fudbalera Lacija: Drama poznatog fudbalera Lacija

Veliku traumu je preživeo albanski fudbaler Elesid Hisaj prošlog ponedeljka u Italiji. Dok je vozio svog tasta u svom ferariju, vozilo se zapalilo i potpuno izgorelo!

Tridesetogodišnji igrač Lacija je u izjavi za italijanske medije potvrdio informaciju, a potom se putem društvenih mreža obratio svojim pratiocima.

NOVAK NIJE ŽELEO NOVINARKI DA ODGOVORI NA PITANJE: O svemu može, ali o ovoj temi Đoković NE ŽELI da priča

 

– Ćao svima, jutros su neki mediji preneli vest o događaju koji se desio pre nekoliko dana. Želim da naglasim da sam dobro, kao i osobe koje su bile sa mnom. Kvar na automobilu izazvao je početak požara dok sam vozio ulicom, odmah sam primetio situaciju i zaustavio se, srećom, bez ikakve štete na ljudima ili drugim vozilima. Nije bilo saobraćajne nesreće, jasno je da je sve u redu i koncentrisan sam na večerašnju utakmicu. Hvala svima na vašim porukama – napisao je Hisaj.

Hisaj i njegov saputnik, odnosno tast, jedva su uspeli da pobegnu iz zapaljenog automobila, pošto su se vrata automatski zaključala. Srećom, uspeli su da izbegnu veliku tragediju.Nekadašnji fudbaler Vlaznije, Empolija i Napolija je kolekcionar superautomobila, a ovaj ferari je platio oko 160.000 evra.

 

S obzirom na to da je automobil najverovatnije izgoreo usled tehničkog kvara, Hisaj je poslao vozilo na veštačenje, kako bi mu bila isplaćena nadoknada

Isti list navodi da je Albanac normalno trenirao sa ekipom i da će konkurisati za susret sa Salernitanom. Ove sezone je Hisaj zabeležio 23 nastupa za Lacio u svim takmičenjima, ali poslednje tri prvenstvene utakmice, protiv Frozinonea (3:2), Juventusa (1:0) i Rome (0:1) je presedeo na klupi.

Ovaj 30-godišnjak je standardan reprezentativac Albanije, za koju je odigrao 82 utakmice i postigao dva gola. Bio je akter i na onoj čuvenoj utakmici sa Srbijom 2014. godine na stadionu Partizana, koja je prekinuta dronom.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter