Izvor: Nportal
06.04.2024 u 12:21
0

JAVIO SE DEŽURNI NOVAKOV MRZITELJ: I Rotenberg promenio priču – jer od Noleta nema većeg! Morao je da prizna!

Dežurni kritičar Novaka Đokovića Ben Rotenberg oglasio se nakon žreba za turnir u Monte Karlu.

Najbolji teniser svih vremena saznao je rivale u Monte Karlu, u kneževini će pokušati da dođe do prvog pehara u sezoni.

Navikli su navijači Novaka Đokovića da Rotenberg kritikuje prvog igrača planete, sada je odlučio da mu uputi pohvale.

– Podsetnik da Novaku fali još jedna titula u Monte Karlu. Tako će ispuniti ‘Đokemon Gen 3’. To znači da će uspeti da osvoji svaki grend slem, svaki Masters i Završni masters po tri puta. Ako u tome uspe, biće to apsolutno nedostižan rekord od svih, napisao je Rotenberg.

Srbin je oborio gotovo sve moguće rekorde u svetu tenisa, osvojio je 24 grend slem titula, jedini je igrač koji je sve masters turnire osvojio bar po dva puta. To je nešto što Rafael Nadal i Rodžer Federer nikada nisu uspeli.

Upravo zato u prvi plan je Amerikanac stavio neverovatan rezultat Đokovića, a kao poređenje upotrebio je Pokemone. Povlačeći Paralelu sa Eš Kečamom, sakupljačem Pokemona. Dok u svetu tenisa Đoković sakuplja titule. Monte Karlo je sledeći cilj. Tamo je slobodan u prvom kolu, dok ga u drugoj rundi čeka Roman Safjulin.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter