Izvor: BSC HAPPY/KURIR
12.11.2023 u 21:02
0

PARTIZAN-ČUKARIČKI: Gol u poslednjim minutima! Pobeda Partizana 2:1!

Fudbaleri Partizana pobedili su Čukarički u utakmici 15. kola Superlige Srbije rezultatom 2:1!

Fudbaleri Partizana pobedili su Čukarički u utakmici 15. kola Superlige Srbije rezultatom 2:1!

Izabranici Igora Duljaja nastavili su da ređaju pobede u domaćem šampionatu, danas je u Humskoj ulici „pao“ i Čukarički, koji je savladan nakon šokantne završnice.

Izabranici Igora Duljaja produžili su pobednički niz, a danas su pred svojim navijačima tokom 90 minuta fudbalske predstave pokazali nešto više od rivala, iako je tim sa Banovog brda pružio sjajan otpor crno-belima i vrlo lako mogao da dođe do boda.

Od prvog sudijskog zvižduka crno-belli su preuzeli potpunu inicijativu na terenu, ređale su se šanse, a nagrada za taj trud stigla je u 21. minutu kada je Saldanja zatresao mrežu rivala.

Zahid je tada sjajno pronašao Saldanju, koji je neometano u protivničkom šesnaestercu Čukaričkog samo prosledio loptu u mrežu i tako svoj tim doveo u vođstvo!

A onda, dva minuta kasnije malo je falilo da gostujući sastav poravna rezultat, a u odličnoj šansi našao se Đorđe Ivanović. Pobegao je Ivanović mladom Iliću po levoj strani, gađao dalji ugao, ali je zamalo bio neprecizan pa promene rezultata nije bilo.

Ušli su izabranici Igora Matića agresivnije u drugo poluvreme, sa mnogo više želje, uspevali su da pariraju Parnom valjku i odole svim napadima, kojih je bilo zaista mnogo.

Najveća šansa je viđena u 67. minutu, kada je Stanković šutirao posle centaršuta Nikčevića, ali je pogodio samo spoljni deo mreže.

A onda, u 84. minutu usledio je muk u Humskoj ulici!

Igor Miladinović je na maestralan način uspeo da poravna rezultat i unese neizvesnost u završnici. Čukin „klinac“ je primio odličnu loptu, potom predriblao golmana Jovanovića i rutinski zatresao mrežu Parnog valjka!

 

PARTIZAN- ČUKARIČKI (2:1)

TOK MEČA:

Drugo poluvreme:

Tok utakmice:

Drugo poluvreme:

96. minut – GOOOOL! Ilić postiže gol za 2:1!

90. minut – Igraće se još pet minuta sudijske nadoknade!

84. minut – GOOOOL! Čukarički stiže do izjednačenja! Mladi Igor Miladinović primio je odličnu loptu, potom predriblao golmana Jovanovića i rutinski zatresao mrežu Parnog valjka!

84. minut – GOOOOL! Čukarički stiže do izjednačenja!

82. minut – Tošić je šutirao glavom posle kornera, ali je loptu poslao daleko iznad gola Partizana!

80. minut – Umesto Saldanje, šansu je dobio Nikolić!

73. minut – Sisoko je lepo šutirao sa nekih 25 metara, ali se Jovanović ispružio koliko je mogao i zaustavio njegov udarac!

67. minut – Velika šansa za Čukarički! Ubacio je Bojica Nikčević loptu sa desne strane, na nju je naleteo Nikola Stanković, ali je zamalo bio neprecizan, te je pogodio samo spoljni deo mreže!

73. minut – Sisoko je lepo šutirao sa nekih 25 metara, ali se Jovanović ispružio koliko je mogao i zaustavio njegov udarac!

67. minut – Velika šansa za Čukarički! Ubacio je Bojica Nikčević loptu sa desne strane, na nju je naleteo Nikola Stanković, ali je zamalo bio neprecizan, te je pogodio samo spoljni deo mreže!

58. minut – Saldanja je naleteo na jednu povratnu loptu i na prvu šutirao, ali je Vranješ izblokirao njegov udarac!

52. minut – Nikola Stanković dobija žuti karton zbog neopreznog starta!

51. minut – Prvo veće uzbuđenje u drugom poluvremenu! Tošić je oprobao svoj udarac sa nekih 202 metara, ali je lopta otišla malo pored desne stative protivničkog gola!

46. minut – Počelo je drugo poluvreme!

Prvo poluvreme:

Završeno je prvo poluvreme!

45. minut – Igraće se još jedan minut sudijske nadoknade!

40. minut – Nastavlja se potpuna inicijativa crno-belih, igrači Čukaričkog imaju problema sa iznošenjem lopte!

31. minut – Još jedna odlična prilika za Partizan! Severina je dobio sjajnu dugu loptu, potom pobegao defanzivcima Brđana, i šutirao, ali pravo u Filipovića!

24. minut – Malo je falilo da Čukarički poravna rezultat, a u odličnoj šansi našao se Đorđe Ivanović. Pobegao je Ivanović mladom Iliću po levoj strani, gađao dalji ugao, ali je zamalo bio neprecizan pa promene rezultata nije bilo.

21. minut – GOOOOL! Partizan vodi rezultatom 1:0!

14. minut – Novo uzbuđenje pred golom Čukaričkog! Natho je sjajnim driblingom izbacio čuvara, potom šutirao ali pravo u iskusnog Filipovića! Lopta je došla do Ilića, koji je „makazicama“ pokušao da postigne pogodak, ali je lopta završila pored leve stative Brđana!

14. minut – Novo uzbuđenje pred golom Čukaričkog! Natho je sjajnim driblingom izbacio čuvara, potom šutirao ali pravo u iskusnog Filipovića! Lopta je došla do Ilića, koji je „makazicama“ pokušao da postigne pogodak, ali je lopta završila pored leve stative Brđana!

11. minut – Sandej Adentuđi je sjajno spustio loptu glavom Miladinoviću, koji je oprobao svoj udarac sa nekih 17 metara, ali je bio neprecizan!

5. minut- Prvo veće uzbuđenje na meču! Severina je dobio fenomenalnu loptu od Natha, potom je uputio oštar pas u šesnaesterac Čukaričkog, ali je Ognjen Vranješ bio na pravom mestu i izbio loptu u korner!

1. minut – Počeo je meč u Humskoj ulici! Prvi sa centra krenuli su fudbaleri Partizana!

Poznati sastavi za večerašnju utakmicu:

PARTIZAN: Jovanović – Filipović, Ilić, Marković, Antić – Belić, Kanute – Severina, Zahid, Natho – Saldanja

ČUKARIČKI: Filipović – Stanković, Kovačević, Vranješ, Tošić – Sisoko, Kovač – Endijae, Miladinović, Ivanović – Adetundji.

Trener fudbalera Partizana Igor Duljaj rekao je da je predstojeća utakmica protiv Čukaričkog najvažnija do sada u sezoni, jer dolazi pred reprezentativnu pauzu, i dodao da pred taj superligaški duel ima problema sa golmanima.

„Ovo je, po meni, jedna od najvažnijih utakmica, iz jednog prostog razloga – posle te utakmice sledi pauza. I ono što je veoma važno je da moji igrači moraju da razmišljaju samo o toj utakmici, ne o onome šta će biti posle toga“, rekao je Duljaj na konferenciji za novinare.

OVO JE SAN SVAKOG FUDBALERA: Momka iz Vrela kojeg su zavoleli i Francuzi (VIDEO)

Crno-beli ovaj derbi kola dočekuju kao lideri domaćeg šampionata sa 37 bodova, dok je Čukarički trenutno deveti sa 17 bodova.

„Čukarički je imao tešku utakmicu protiv Fjorentine. Međutim, kao što smo videli u medijima, ima jedan broj igrača koji iz nekog razloga nisu igrali tu utakmicu, tako da očekujem sasvim drugačiji tim u odnosu na evropsku utakmicu. To je tim koji predstavlja srpski fudbal u Evropi, tako da imaju maksimalno poštovanje što se tiče mene i mojih igrača“, rekao je Dulj

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter