Izvor: Kurir.rs
18.10.2023 u 17:00
0

ZVEZDINI KLINCI PROTUTNJALI KRUŠEVCOM! Bahar potpuno istumbao tim, crveno-beli razbili Trajal za osminu finala Kupa

Fudbaleri Crvene zvezde lako su izašli na kraj sa Trajalom u Kruševcu i tako se plasirali u osminu finala Kupa Srbije.

Zvezda, koja u Kupu brani trofej osvojen prošle sezone, pobedila je na gostovanju rezultatom 6:0.

Barak Bahar je odlučio da na teren od prvog minuta pošalje potpuno istumban i iskombinovan sastav. Šansu su dobili neki mladi igrači, a prvi put otkako je Izraelac na klupi Crvene zvezde, u startnih 11 navijači su videli Aleksandra Kataija.

Prvu dobru situaciju na utakmici je imao Trajal već u četvrtom minutu kada je Kosta Nedeljković izblokirao udarac domaćina koji su dobili korner iz kojeg nisu bili opasni.

Pet minuta kasnije postignut je prvi gol. Zvezda je stigla do prednosti autogolom Spasojevića, a do kraja prvog dela nije bilo promena.

Nije puno vremena prošlo u drugom poluvremenu pre nego što je Šerif Endijaj povisio na 2:0, a nakon mirnijeg perioda igre, dogodio se i „blickrig“ gostiju.

Prvo je Jovan Šljivić zatresao mrežu, a potom je to uradio i Nikola Knežević.

Imao je Trajal veliku priliku pošto je debitant u seniorskom timu Crvene zvezde, Veljko Milosavljević, skrivio penal, ali Đurović je katastrofalno šutirao i poslao loptu preko gola.

Jovan Mijatović je ubrzo povisio na 5:0, a u samoj završnici Šljivić je stigao do drugog gola na ovoj utakmici..

Nešto pre završetka meča u Kruševcu, završena je utakmica u Smederevu, gde je istoimeni domaćin šokirao TSC i stigao do osmine finala posle boljeg izvođenja penal serije.

Trajal – Crvena zvezda 0:5 (0:1)

Tok meča:

Drugo poluvreme:

89. minut – GOOOL!

Jovan Mijatović je kaznio veliki promašaj rivala.

86. minut – Penal za Trajal!

Milosavljević je na svom debiju za Crvenu zvezdu skrivio jedanaesterac.

Međutim, Đurović je katastrofalno izveo penal i loptu poslao visoko preko gola.

77. minut – GOOOL!

I Nikola Knežević se upisao u strelce.

75. minut – GOOOL!

Jovan Šljivić je povisio prednost crveno-belih. Golman Jovanović ovaj put nije najbolje intervenisao, a mladi fudbaler Crvene zvezde je to iskoristio.

63. minut – Mijatović je imao priliku, ali dobro je reagovao Jovanović.

52. minut – GOOOL!

Šerif Endijaj je strelac drugog gola za Crvenu zvezdu.

46. minut – Počelo je drugo polurveme.

Prvo poluvreme:

45. minut – Kraj prvog poluvremena.

43. minut – Tražili su crveno-beli penal, lopta je pogodila fudbalera Trajala u ruku, a sudija je pokazao da se to dogodilo van kaznenog prostora. Kabić nije dobro izveo prekid.

36. minut – Dobre reakcije Jovanovića. Prvo je Knežević još jednom glavom pokušao da dođe do pogotka, a potom je Katai šutirao sa distance. U obe situacije je golman Trajala dobro reagovao.

32. minut – Prvi žuti karton na utakmici pokazan je Dragoviću zbog prekršaja u kontranapadu Trajala.

30. minut – Velika prilika za Kneževića koji je šutirao glavom pored gola nakon centaršuta Kabića.

25. minut – Mirniji deo utakmice u Kruševcu.

13. minut – Aktivan je Lazar Nikolić od starta meča, sada je pokušao da zapreti udarcem, ali nakon odbitka ovaj put je lopta stigla do golmana Jovanovića.

9. minut – GOOOL!

Crvena zvezda ima prednost zahvaljujući autogolu domaćeg tima.

Nikolić je uputio centaršut ka šesnaestercu Trajala, a tamo je nespretno reagovao Spasojević od kog se lopta odbila u gol.

4. minut – Prvu dobru situaciju imao je domaćin, Nedeljković je izblokirao udarac, a Trajal je dobio korner nakon kojeg nije bio opasan.

1. minut – Počela je utakmica.

Sastavi:

Trajal: Jovanović – Stević, Punoševac, Spasojević, Vojinović – Đorđević, Radivojević, Nikolić, Kostić Milutinović – Rašković, Gogić. Trener: Ivica Momčilović.

Crvena zvezda: Glazer – Nikolić, Spajić, Dragović, Nedeljković – Olajinka, Mijailović, Knežević, Kabić – Katai, Endijaj. Trener: Barak Bahar.

 

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter