Izvor: happybsc
21.09.2023 u 21:40
0

UŽIVO: VEST HEM TSC – Nervoza navijača Vest Hema i zvižduci sa tribina (2:1)

Vest je prošle sezone osvojio Ligu konferencija i automatski se kvalifikovao za drugo po kvalitetu evropsko takmičenje. Premijerligaš je je veliki favorit u ovom meču ali srpski predstavnik nije došao sa belom zastavom.

Velika nam je čast i privilegija da smo gosti jednom ovakvom klubu u utakmici Lige Evrope. Veliki izazov, ali i velika obaveza je da budemo najbolji mogući, znamo kakvu istoriju ima Vest Hem i koliko su dugo u Evropi. Odmah to osetite kada dođete na stadion, vidite da je to klub. Ovo je za nas izazov da vidimo u kojoj meri možemo da se takmičimo sa klubom kao što je Vest Hem“ rekao je uoči meča u Londonu trener TSC-a Žarko Lazetić.

Trener „čekićara“ Dejvid Mojes oprezan je pred ovaj meč

TSC je imao dobre rezultate u ovoj sezoni. Malo je teže oceniti njihovu igru, ali prikupićemo što više informacija i proslediti ih našim fudbalerima. Nije lako dobiti sve informacije o timu iz Srbije, ali naš posao je da to uradimo. Radujemo se što ćemo igrati sa njima. Takođe, radujemo se što ćemo igrati u novembru u Srbiji„, rekao je Mojes na konferenciji za medije, preneo je zvanični sajt kluba.

Utakmica između Vest Hema i TSC-a biće odigrana večeras u Londonu od 21 sat. U drugom meču grupe A Lige Evrope sastaće se Olimpijakos i Frajburg. TSC je prošle sezone osvojio drugo mesto u Superligi Srbije, a ove je lider u domaćem šampionatu sa 19 bodova iz sedam utakmica.

Vest Hem je šesti na tabeli Premijer lige sa 10 bodova, a zabeležio je tri trijumfa i po jedan poraz i remi. Utakmica se igra u Londonu od 21 sat. U drugom meču grupe A Lige Evrope sastaće se Olimpijakos i Frajburg. Vest Hem je šesti na tabeli Premijer lige sa 10 bodova, a zabeležio je tri trijumfa i po jedan poraz i remi.

Utakmica se igra u Londonu od 21 sat. U drugom meču grupe A Lige Evrope sastaće se Olimpijakos i Frajburg.

Vest Hem – TSC 2:1

22:41

78′ TSC mogao do izjednačenja, Vest Hem propustio da reši meč

Prvo je Mavropanos zaustavio kontru TSC-a trenutak pre nego što je lopta stigla do Jovanovića, a potom je usledila rekontra tokom koje je Antonio prvo otišao previše u stranu, potom dobro centrirao, ali je Paketa loptu poslao visoko preko prečke.

22:33

70′ Preokret Vest Hema, 2:1

Novi korner domaćih, centaršut na drugu stativu, Kudus je dočekao i zakucao u mrežu. Šteta…

22:31

69′ TSC zamalo opet poveo

„Raspalio“ je Kuveljić sa ivice kaznenog prostora, Fabijanski nekako uspeo da primiri taj šut.

22:28

66′ Izjednačenje u Londonu

Ispali su igrači odbrane TSC-a, Kudus i Petrović su bili u duelu a lopta završila u mreži.

22:25

62′ Uf, kakva sreća za TSC, kiks prošao nekažnjeno

Očajno je Simić procenio let lopte, „zaplivao“ u prazno ali ju je zakačio dovoljno da je ona pogodila Kudusa i odbila se ka golmanu TSC, koji ju je zgrabio. Potom je usledila akcija TSC-a, ali nisu preko Jovanovića ugrozili mrežu domaćih.

22:18

55′ Panika u Vest Hemu, tražili penal

Iako se Benhrama sam bacio, i to bez ikakvog kontakta sa bilo kojim igračem iz odbrane TSC-a, tražili su penal, ali je sudija samo odmahnuo.

22:15

Ovako je TSC poveo protiv Vest Hema

Spektakularna kontra i lagana realizacija – 1:0.

 

22:13

48′ Fantastičan početak drugog poluvremena, TSC vodi

Au! Kakav početak drugog poluvremena, Stanić je „ukrao“ loptu, izašao je Stanić i loptu rutinski plasirao pored Fabijanskog. TSC vodi!

22:08

Dve velike šanse za TSC u samo dva minuta

22:07

46′ Počelo drugo poluvreme

Jedna izmena i to kod domaćih, Emerson je ušao umesto Kresvela.

21:51

45+3′ Kraj prvog poluvremena

Golova nema nakon prvih 45 minuta, ali navijači TSC-a imaju zbog čega da budu zadovoljni a igrači da žale. Iako je Vest Hem bio osetno bolji većim delom prvih 45 minuta, u završnici prvog dela igre TSC je preuzeo dominaciju, pa su imali par dobrih pozicija, čak su i pogodili prečku u samoj završnici, pa u drugom delu imaju čemu da se nadaju.

 

21:47

44′ Novi korner za TSC

Koriste igrači TSC-a svaku priliku da priprete, ponovo je bio sjajan Đakovac, i ponovo je iznudio korner posle kog je loptu Jovanović maestralno glavom prosledio ka drugoj stativi gde je čekao Radin ali lopta nije stigla do njega reakcijom odbrane Vest Hema. Već u narednom napadu TSC je imao novu šansu, Stojić je pogodio prečku.

21:42

Izjednačenje u Atini

Olimpijakos je poravnao protiv Frajburga golom El Kabija u 40. minutu.

21:40

39′ Korner za TSC

Đakovac je probao da centrira, izblokiran je, ali su dobili korner. Ipak, centaršut Stanića nije bio previše dobar, pa je propala mogućnost da bude ugrožen gol domaćih.

21:39

36′ Poigravanje fudbalera TSC-a, nervoza u Londonu

Gosti iz Bačke Topole su se umalo preigrali, pa su nakon razmene nekoliko pasova u blizini peterca u poslednjem trenutku ispucali loptu pre nego što je ona stigla do Pakete. Navijači Vest Hema postaju nervozni pa se povremeno čuju i zvižduci jer njihova ekipa još nije uspela da postigne gol protiv TSC-a.

21:34

33′ Simić briljira, Vest Hem propušta priliku za prilikom

Šutirao je Paketa, Simić je morao da odbije loptu pošto je lopta odskočila tik pred njega, a u nastavku napada Kudus je oprobao udarac glavom. Iako Vest Hem napada, TSC zasad uspeva da spreči rivala da stvori stopostotnu priliku.

21:29

26′ Dva velika promašaja

Prvo je Kudusov šut izblokiran, a lopta pukom srećom otišla pored gola, dok je potom nakon centaršuta iz kornera Mavropanos loptu glavom poslao pored stative.

21:22

21′ Dominacija Vest Hema

Englezi su imali osam pokušaja, dok je TSC jednom pokušao da ugrozi gol rivala. Veliki pritisak domaćih.

21:19

15′ Odlična odbrana Smića

„Zategao“ je Ings sa petnaestak metara ali je Nikola Simić bio odlično postavljen, potom je šutirao i Kerer, no ponovo je Simić bio odličan i sprečio gol.

 

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter