Izvor: Alo
20.03.2024 u 19:43
0

VELIKA TRAGEDIJA POTRESLA FRANCUSKU: Mladi fudbaler (13) preminuo tokom utakmice

Bio je, još uvek, samo dete.

Tragičan događaj potresao je Francusku, tačnije departman Jona, gde je mladi fudbaler kluba Antanta Paron San-Kleman (13) preminuo od srčanog udara tokom utakmice juniorskog tima U15 protiv ekipe Ženes Senonez prošlog vikenda.

Predsednik fudbalskog okruga Jon, Kristof Kajet, izjavio je da je trener predložio dečaku da se odmori na klupi zbog bolova koje je osećao.

– Njegov trener mu je predložio da dođe i odmori se na klupi. Minut kasnije je pao na zemlji dok je još bio svestan – rekao je on.

Hitna pomoć je brzo intervenisala i prevezla mladog igrača u bolnicu, ali je nažalost smrt konstatovana 15 minuta kasnije. Klub je odmah reagovao organizovanjem psihološke podrške za ostale mlade igrače koji su bili svedoci ovog tragičnog događaja.

Medicinski eksperti će sada sprovesti istragu kako bi utvrdili uzrok smrti mladog fudbalera.

 

 

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter