Izvor: Informer
20.03.2024 u 14:28
0

DANI ALVEŠ USKORO NA SLOBODI? Sud u Barseloni doneo odluku, brazilski fudbaler morada plati MILION EVRA

Ni mesec dana nije prošlo otkako je proslavljeni brazilski fudbaler Dani Alveš (40) osuđen na četiri godine i šest meseci zatvora zbog seksualnog napada na jednu devojku u Barseloni, a on će ubrzo biti na slobodi!

Sud u Barseloni doneo je odluku da oslobodi bivšeg fudbalera Danija Alveša uz kauciju od milion evra. Alvešova advokatica Ines Gvardiola uložila je žalbu na presudu Suda u Barseloni i zatražila puštanje osuđenog na slobodu do pravosnažne presude.

Žalba je usvojena, pa će fudbaler otići svojoj kući čim plati milion evra, prenosi čuvena španska Marka. Podsetimo, Danija je 23-godišnja devojka optužila za seksualni napad krajem decembra 2022. godine u noćnom klubu u Barseloni.

Uhapšen je 20. januara prošle godine u tom španskom gradu, a potom je prebačen u istražni zatvor. Nekoliko puta podnosio je zahteve da bude pušten uz kauciju, ali su svi odbijeni jer je sud smatrao da postoji opasnost od bekstva.

Alveš je tokom bogate karijere osvojio 42 titule, a igrao je za Barselonu, Sao Paulo, Pari Sen Žermen, Juventus, Sevilju i Bahiju. Za reprezentaciju Brazila odigrao je 126 utakmica i postigao je osam golova.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter