Izvor: Sportalo
20.03.2024 u 14:07
0

SKANDAL BEZ PRESEDANA: Policija upala u Fudbalski savez Španije, češljaju se SVI UGOVORI

Neverovatan skandal je ovog popodneva potresao fudbalsku Španiju koja je na nogama pošto je policija upala u sedište tamošnjeg Saveza!

Sporni su ugovori koji su sklapani u prethodnih pet godina zbog čega je uhapšeno čak sedam osoba!  Posebno je pažnju tamošnjem Tužilaštvu privukao ugovor koji je FS Španije sklopio sa Saudijskom Arabijom o održavanju Superkupa na Bliskom istoku.

Taj posao je završen posredstvom bivšeg igrača Barselone Đerara Pikea koji je preko „Kosmos grupe“ ostvario pozamašan profit od tog posla.

 

Pored toga se proverava i pranje novca, biznis korupcija i nepoštena administracija koja je osobama bliskim Savezu očigledno donela neku korist.

 

Podsetimo, Rubijales je podneo ostavku zbog ogromnog pritiska javnosti i istrage pokrenute protiv njega zbog poljupca u usta fudbalerke Dženi Ermoso.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter