Izvor: Kurir
20.03.2024 u 12:47
0

USPEO ONO ŠTO NIKO NIJE: Moneke ujedinio je Grobare i Delije!Scena iz Arene NIKAD VIĐENA!(VIDEO)

Košarkaši Partizana pobedili su Baskoniju u 30. kolu Evrolige, a nakon utakmice viđene su neverovatne scene.

Navijači crno-belih su okružili igrača gostujućeg tima, Čimu Monekea, koji je umesto zvižduka dobio priliku da se oseća kao kod kuće. Svi su želeli da mu se približe, mnogi i da se fotogarfišu sa njim, a on je sve prihvatio na najbolji mogući način i nakon svega se zahvalio pristalicama crno-belih i poručio da je atmosfera koju su napravili Grobari najbolja pred kojom je igrao.

Oglasio se i na društvenoj mreži „X“.

„Hvala za ljubav Srbijo… Osećam to i veoma sam zahvalan“, poručio je.

Dvadesetosmogodišnji Nigerijac je zaista fenomen u evropskoj košarci jer je uspeo ono što verovatno nikome pre njega nije. Neračunajući domaće igrače i one koji su igrali u Partizanu, niko nije zaradio ovakav tretman u Beogradu, a scene iz Arene završile su na zvaničnom nalogu Evrolige na društvenoj mreži Instagram.

Posebno je zanimljivo da je Moneke u svom prvom dolasku u prestonice Srbije našao na pozitivne reackije sa tribina, pošto su ga navijači Crvene zvezde pozdravili uoči 22. kola Evrolige.

Pojedini su pre utakmice iskoristili priliku da naprave zajedničku fotografiju, a od mlađih navijača je, dok je išao ka svlačionici nakon zagrevanja, dobio crtež koji mu se očigledno dopao toliko da se vrati na parket i sa njim pozira.

Navijačima u Srbiji je postao zanimljiv kada je u roku od mesec i po dana srušio oba večita rivala u Španiji.

Protiv Partizana je u završnici imao zanimljivu situaciju u kojoj su učestvovali i Zek Ledej i Džejms Naneli.

Kasnije je pobedu protiv Zvezde proslavio uz pesmu popularnog srpskog repera.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter