Izvor: Blic.rs
27.10.2023 u 09:07
0

„VOLIM ŠTO SAM OVDE!“: Evo šta je Švajnštajger rekao o večitom derbiju

Prvi košarkaški večiti derbi okupio je mnoga poznata lica u beogradskoj Areni. Jedan od onih koji je rado viđen na Partizanovim utakmicama jeste i legendarni fudbaler Bastijan Švajnštajger.

Partizan i Crvena zvezda sastali su se sinoć u četvrtom kolu Evrolige, gde se vodila velika borba. Rezultat posle prvih dvadeset minuta bio je 42:42, a u pauzu između poluvremena legendarni fudbaler Bastijan Švajnštajger izneo je svoje mišljenje o meču.

Poznato je da je Nemac veliki navijač „parnog valjka“, baš kao i njegova supruga Ana Ivanović.

– Atmosfera je neverovatna, za pravo uživanje. Odličnu košarku gledamo i zaista volim što sam ovde – istakao je Švajnštajger.

Ne znam šta bih vam rekao ko će na kraju pobedi. Igra se sjajno, teško je sada reći, pošto je neizvesno i u pitanju su detalji. Međutim, smatram da će na kraju trijumfovati ekipa koja bude bila bolja u odbrani.
Za kraj razgovora istakao je da uživa uvek kada je u glavnom gradu Srbije.

– Lepo mi je zaista večeras, ali i generalno kad god sam u Srbija, a posebno u Beogradu – pravo je uživanje – završio je Nemac.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter