Izvor: Informer.rs
27.10.2023 u 10:54
1

DELIJE IZVREĐALE TEODOSIĆA: „Alkosu, ko će da odgovara za tvoju bahatost“

Košarkaš Crvene zvezde Miloš Teodosić na udaru je navijača nakon poraza u derbiju od Partizana u 5. kolu Evrolige rezultatom 88:86.

Delovalo je pet minuta pred kraj da će crveno-belima pripasti prvi derbi sezone.

Imali su dvocifrenu prednost, ali je onda Aleksa Avramović uzeo stvar u svoje ruke, dok je Teodosić u očima Zvezdinih navijača tragičar, pre svega zbog promašenih bitnih slobodnih bacanja.

S obzirom na to da se utakmica igrala samo pred navijačima Partizana, haos je među Zvezdinim pristalicama nastao na društvenim mrežama.

„Delije“ vređaju Šabaza Nejpira jer smatraju da je previše nonšalanta i nezainteresovan, ali je najdeblji kraj izvukao Miloš Teodosić

Nekadašnji reprezentativac Srbije našao se na udaru u komentarima ispod svih slika koje se tiču derbija, ali mu pristalice Zvezde pišu i na njegovom profilu.


„Majmunčino drogirana pijana“, „Uzmi Teodosiću još koji nerezonski šut majmune“, „Ko će da odgovara za ovu bahatost Miloša Teodosića“, samo su neki od sramnih komentara navijača, koji ga zasipaju i uvredama za kojih nema nikakvih osnova.

Navijači Zvezde su mišljenja i da Teo ne poštuje trenere, te da je zato prethodni trener Duško Ivanović morao da napusti klub, kao i da ih je zavlačio godinama i da je došao sad kad je na zalasku karijere.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

1 thought on “DELIJE IZVREĐALE TEODOSIĆA: „Alkosu, ko će da odgovara za tvoju bahatost“”

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter